Ons advies: Deze behandelstoel wenkbrauwen is geschikt!

Blog van 18 januari

Als wenkbrauwspecialist heeft u een verscheidenheid aan apparatuur nodig om uw diensten uit te kunnen voeren. Zeker als starter, maar ook als gevorderde wenkbrauwspecialist, kan het lastig zijn om de juiste keuzes hiervoor te maken. Bij Bellezi helpen we u graag verder met advies zodat u de meest passende wenkbrauw behandelstoel kunt vinden.

Ontdek hieronder waarop u het best kunt letten bij de aanschaf van een behandelstoel wenkbrauwen en ons advies met betrekking tot de verschillende behandelingen die u als specialist uitvoert.

Afbeelding 1 van 3
  • Behandelstoelen wenkbrauwen bellezi
  • Browbar tilburg sonja popovic impressie
  • Behandelstoel wenkbrauw behandelingen bellezi

Behandelstoel wenkbrauwen

3 of 4 motoren

Welke wenkbrauw-behandeling u ook uitvoert op uw nieuwe behandelstoel; wij raden altijd aan om met een stoelhoes te werken. Buiten hars- en olieproducten, beschermt het de stoel ook tegen de ritsen/knopen en verkleuring door spijkerbroeken. Zeker als PMU-wenkbrauwspecialist is het belangrijk om de bekleding te beschermen, doordat de inkt zeer gepigmenteerd is. Daarnaast raden wij aan om hierbij voor een donkergekleurd leer te kiezen zoals Carbon Zwart of Taupe. Bellezi werkt met het Silverguard Kunstleder. Uit voorraad in vier kleuren.

Bij het zoeken naar een stoel voor een wenkbrauwspecialist is het belangrijk rekening te houden met verschillende aspecten:

  • Het comfort (het matras moet voldoende zacht zijn én een verwarmingssysteem is aan te raden);
  • De verstelbaarheid (elektrisch verstelbaar is wenselijk en kies voor een behandelstoel met minimaal 3, het liefst 4, motoren);
  • De hoogte (wanneer u staand behandeld, kies dan voor een behandelstoel welke hoog genoeg verstelbaar kan zijn, zodat het ergonomisch verantwoord is).
<strong>Behandelstoel wenkbrauwen</strong>

Wenkbrauw behandelingen

Staand of zitten behandelen

Veel van onze klanten, en zeker bij langere PMU-behandelingen, behandelen graag vanuit een werkstoel of tabouret. Belangrijk is dan dat u met uw knieën geen last heeft van het onderstel én dat u dicht bij het gezicht van de klant kunt komen. Dit geldt zowel voor microblading-, hars-, epileer- en verfbehandelingen. Het komt vaker voor (op de markt voor behandelstoelen) dat het onderstel of het mechanisme waarmee de stoel op en neer gaat te dicht bij de hoofdsteun zit. Hierdoor is er niet voldoende ruimte voor uw benen of een stabiele zit. Het gevolg hiervan is dat het niet geschikt is als wenkbrauw stoel.

Hoewel een verstelbaar rug- en beendeel het comfort voor de klant verhogen; zal de een kantelfunctie (de 4e motor) de ultieme beleving meegeven. In de juiste Zero-Gravity positie zal een geschikte behandelstoel voor wenkbrauwen de druk op de onderrug verlichten en zal de klant tijdens de wenkbrauw behandeling een zwevend gevoel ervaren.

<strong>Wenkbrauw behandelingen</strong>

Advies voor wenkbrauw behandelstoel

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

Door de verstelbare armsteunen is het eenvoudig om met uw knieën verder richting de hoofdsteun te komen. Deze steunen kunnen ook op de originele plek blijven waardoor u meer plaats voor uw materialen rondom het hoofd heeft. De Velvet Evo W4 Pro heeft vier motoren, een supersoft matras en is uit voorraad leverbaar met verwarming. Stabiel en betrouwbaar.

Velvet Evo W4 Incl. verwarming

De wenkbrauwstoel Velvet Evo W4 heeft dezelfde functionaliteiten als de Pro. Enkel is bij dit model gekozen voor een bovenzijde zonder armsteunen. De voorkeur is persoonsgebonden. U kunt hierdoor dicht bij het gezicht werken.

Fasano W3 Incl. verwarming

De Fasano W3 wordt ook vaak gekozen voor wenkbrauw specialisten. Het verschil met de 4-motorige modellen is dat deze geen kantel functie heeft. De Fasano wordt veelal gekozen om esthetische redenen én deze stoel/bank financieel voordeliger dan de Velvet Evo serie.

Silk Evo S4 Incl. verwarming
Een andere behandelstoel voor wenkbrauwen welke wij aanraden is de Silk Evo S4. Deze 4-motorige behandelstoel heeft een lage instap en hetzelfde matras als de bovenstaande modellen. Enkel is de stoel compacter en heeft het een smaller hoofddeel.
<strong>Advies voor wenkbrauw behandelstoel</strong>

Sonja Popovic
Beauty Concept Store

Deze prachtige referentie ging u voor bij de aanschaf van een wenkbrauw stoel bij de inzet van verschillende behandelingen. Browbar Tilburg gaat vanaf 2023 verder onder de naam Sonja Popovic Beauty Concept Store. Naast diverse wenkbrauwbehandelingen en PMU kunnen hier nu ook nieuwe huidverbeterende diensten worden geboekt.

<b>Sonja Popovic</b><br />
<b> Beauty Concept Store</b>

Lees ook over onze stoelen en banken