Onze 4 tips: Massageruimte inrichten

Blog van 18 maart

Tegenwoordig zijn stress en spanning onvermijdelijk. Hoe fijn is het om in een rustige en ontspannen omgeving te zijn om het welzijn van lichaam en geest te bevorderen. Als masseur wil je volledige ontspanning bieden. Een rustige en mooie massageruimte is een belangrijk aspect van je behandeling. Wil je een massageruimte inrichten? In dit blog geven we je vier tips voor de perfecte inrichting van jouw ontspanningsruimte.

Afbeelding 1 van 1
  • Massageruimte

Tip 1: Kamer & inrichting
Massagebank

De eerste stap bij het inrichten van een massageruimte is het kiezen van de juiste ruimte. Kies een ruimte die groot genoeg is voor een comfortabel massagebank, opbergruimte voor gebruiksvoorwerpen en eventueel wat decoratieve elementen. Als je de massagekamer ontspannend wilt houden, is het belangrijk dat je de spullen schoon en netjes houdt. Bellezi biedt verschillende trolleys met lades waarin je je spullen kunt opbergen.

Tip 1: Kamer & inrichting<br />
<strong>Massagebank</strong><br />
<strong> </strong>

Tip 2: Het perfecte
Massagebank kiezen

Plaats de massagebank in het midden en zorg voor voldoende bewegingsvrijheid rondom het bed. Als je massages uitvoert met veel druk, kies dan voor een tafel met twee pilaren eronder. Dit verdeelt het gewicht en zorgt voor nog meer stabiliteit.

Het creëren van een comfortabele en uitnodigende omgeving is cruciaal voor een succesvolle ontspanningsruimte. Investeer in een hoogwaardig massagebank met comfortabele bekleding en verstelbare functies voor optimale ondersteuning van de klant. Zorg voor zachte, zware kwaliteit handdoeken en beddengoed om het comfort te verhogen.

Tip 2: Het perfecte <br />
<strong>Massagebank kiezen</strong><br />

Wellness ontspanningsruimte
Massagebanken Bellezi

Avivo W4 Pro Incl. verwarming

Het Avivo massagebank is een hoogwaardig wellness ligbed, ideaal voor lichaamsbehandelingen en massages. Dankzij het stalen frame en het houten onderstel past de Avivo perfect in een stijlvolle massageruimte. Deze wellnessbank biedt hoogte-, rug- en beenverstelling voor optimaal comfort en flexibiliteit. Daarnaast is deze bank extra breed wat als comfortabel wordt ervaren.

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

De Velvet EVO W4 Pro Podo is een multifunctioneel massagebank. Dit model heeft verschillende functies waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor veel verschillende behandelingen. Dit model heeft hoogte-, rug-, been- en kantelfuncties en is daarom uitgerust met vier LINAK® motoren.

Velvet Evo Gravidanza

De Velvet Evo Gravidanza is een massagebank speciaal ontwikkeld voor de aanstaande moeder. Dankzij de verschillende afneembare kussens op het buikgedeelte kunnen behandelingen tot ver in de zwangerschap worden uitgevoerd.

Wellness ontspanningsruimte<br />
<strong>Massagebanken Bellezi</strong><br />

Tip 3: Sfeer & verlichting
Ontspanningsruimte

De sfeer van de ruimte speelt een cruciale rol bij het bevorderen van ontspanning en welzijn. Kies rustgevende kleuren voor de muren, zoals zachte pasteltinten of natuurlijke aardetinten, die een gevoel van kalmte en harmonie bevorderen. Neem natuurlijke elementen op in het decor van je ontspanningsruimte, zoals planten of stenen, om een gevoel van verbondenheid met de natuur te creëren. Doe dit bijvoorbeeld in de wachtruimte (zie foto voor een voorbeeld).

Verlichting is ook erg belangrijk. Vermijd hard, direct licht en kies in plaats daarvan voor zachte, gedimde verlichting. Of, maak gebruik van het prachtige natuurlijke daglicht.

Tip 3: Sfeer & verlichting <br />
<strong>Ontspanningsruimte</strong><br />

Tip 4: Uitrusting & geur Massagebank

Kleine details zoals een roomspray met rustgevende essentiële oliën, een selectie ontspannende muziek en een assortiment thee en water voor hydratatie na de behandeling zijn van onschatbare waarde voor de algehele ervaring. Besteed ook aandacht aan de inrichting van de ontspanningsruimte. Kies duurzaam meubilair en accessoires van hoge kwaliteit die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van de ruimte.

<strong>Tip 4: Uitrusting & geur</strong>
Massagebank<br />


<strong> </strong>