Wellness behandelstoel (Top 3)

Blog van 19 december

Ben je op zoek naar een wellness behandelstoel voor je cosmetische behandelingen? Soms is het zoeken naar de juiste wellness behandelstoel voor je behandelruimte een flinke zoektocht. Het is belangrijke om een weloverwogen keuze te maken, zodat je een wellness stoel kiest die jaren mee gaat. Maar, waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf van een behandelstoel wellness? In dit artikel nemen we je graag mee in de top 3 wellness behandelstoelen die geschikt zijn voor jouw cosmetische behandelingen.

Waarop letten bij
Wellness behandelstoel?

In de afgelopen jaren is de focus steeds meer verschoven van de praktische eigenschappen van de stoel naar de ervaring en het comfort. In de cosmetische sector wint de wellness behandelstoel terrein. Bij de keuze van een wellness stoel voor cosmetische behandelingen is comfort essentieel. Kies voor een goed gevoerde, verstelbare en ergonomische stoel voor zowel de klant als de behandelaar. Een breder model biedt bijvoorbeeld extra ondersteuning en een ingebouwd verwarmingssysteem zorgt voor meer comfort. Stabiliteit en duurzaamheid zijn ook van belang, vooral bij intensieve behandelingen. Daarom zijn modellen met dubbele kolommen aan te bevelen voor extra stabiliteit ten opzichte van modellen met slechts één kolom.

Waarop letten bij <br />
<strong>Wellness behandelstoel?</strong><br />

De Top 3
Wellness behandelstoelen

Misschien ken je ze nog wel? De (witte) traditionele behandelstoel die voornamelijk diende als functioneel. Tegenwoordig heeft er een verschuiving plaats gevonden. Behandelaars en klanten wensen meer comfort. En, het oog wil ook wat! Bellezi heeft een top 3 wellness behandelstoelen geschikt voor jouw cosmetica bedrijf!

Nieuwsgierig naar de functionaliteiten van deze wellness behandelstoelen? Lees dan snel verder! We nemen je graag mee in de verschillende functies en waarom deze behandelstoelen voor wellness je behandelingen naar een hoger niveau tillen.

De Top 3<br />
<strong>Wellness behandelstoelen</strong><br />

De voordelen van
De Wellness behandelstoel

Wellness behandelstoelen zijn ontworpen om een uitzonderlijk niveau van comfort en ondersteuning te bieden tijdens behandelingen. Deze ligstoelen zijn geschikt voor een breed scala aan behandelingen. Dit zijn de belangrijke kenmerken die wellness behandelstoelen onderscheiden van de “traditionele” behandelstoel:

  • Verstelbare hoogte en hoek: wellness behandelstoelen zijn uitgerust met motoren van het merk LINAK® die het mogelijk maken de hoogte en hoek van de stoel aan te passen. Dit zorgt voor een ergonomische werkhouding en optimaal comfort voor de klant.
  • Verwarming: Veel behandelstoelen voor wellness zijn voorzien van een intelligent verwarmingssysteem, wat bijdraagt aan extra comfort voor de klant.
  • Extra breed: De brede modellen bieden meer ondersteuning en comfort, vooral voor klanten van verschillende lichaamsgewichten en -maten.
  • Gezichtsuitsparing: Dit is een belangrijke feature voor massages, hierdoor kunnen klanten comfortabel liggen terwijl het gezicht vrij blijft.
  • Duurzaamheid en kwaliteit: Wellness behandelstoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Silverguard kunstleder. Hierdoor zijn ze ontworpen om lang mee te gaan en eenvoudig te reinigen.
De voordelen van <br />
<strong>De Wellness behandelstoel</strong><br />

Velvet Evo W4 Pro Podo

In deze top 3 hebben we gekozen voor de Evo-serie. Deze serie is standaard uitgerust met een kantelfunctie dankzij de vier motoren van het merk LINAK®. Door deze kantelfunctie kan de stoel in een positie worden geplaatst waarbij de schouders en knieën op gelijke hoogte liggen, waardoor de onderrug wordt ontlast. De Velvet Evo W4 Pro Podo is bovenaan smaller, waardoor u nog steeds dicht bij het gezicht behandelingen kunt uitvoeren op deze cosmetische wellness behandelstoel.

<strong>Velvet Evo W4 Pro Podo</strong><br />

Velvet Evo W4

Als u op zoek bent naar een multifunctionele behandelstoel voor wellness, die geschikt is voor behandelingen van zowel het gezicht als het lichaam, dan is de Velvet Evo W4 een uitstekende optie. Deze wellness stoel heeft vergelijkbare functionaliteiten als de traditionele behandelstoel, maar biedt nog veel meer. Een van de voordelen van de Velvet Evo W4 is dat deze wellness stoel op een werkhoogte van 105 cm kan worden ingesteld. Verder is dit model standaard voorzien van een gezichtsuitsparing.

<strong>Velvet Evo W4</strong><br />

Velvet Evo W4 Pro

Comfort, uitstraling en ultiem gemak dat is wat de Velvet Evo W4 Pro biedt. Dit model is ideaal voor gezichtsbehandelingen dankzij de armleuningen die neergelaten en opzij geschoven kunnen worden. Hierdoor kunt u nog dichter en gemakkelijker bij het gezicht komen. Bij lichaamsbehandelingen kunnen deze armleuningen dienen als extra steun tijdens een massage.

<strong>Velvet Evo W4 Pro</strong><br />

Maak een afspraak
In de showroom

Weet je niet goed welke wellness stoel geschikt is voor jouw behandelruimte of wil je je verdiepen in de andere modellen? Je kunt eenvoudig een afspraak maken in onze showroom. Wij leggen je graag uit welke modellen geschikt zijn voor jou!

Maak een afspraak<br />
<strong>In de showroom </strong><br />