Hoe Kies je de Beste PMU-stoel
voor een Permanente Make-up Salon?

Blog van 28 juli

Bij het kiezen van een behandelstoel voor permanente make-up (PMU) behandelingen is nauwkeurigheid en comfort van groot belang. Als ervaren PMU-specialist weet je hoogstwaarschijnlijk hoe essentieel de juiste PMU benodigdheden zijn voor het leveren van optimale resultaten. Ben je benieuwd naar hoe de juiste permanente make-up stoel jouw PMU-behandeling kan verbeteren?

Afbeelding 1 van 1
  • PMU-stoel

Waarom een
Donkere PMU-stoel?

Tijdens permanente make-up (PMU) behandelingen wordt gebruik gemaakt van inkt met een hoog pigmentgehalte, de inkt kan vlekken achterlaten in de bekleding. Daarom adviseren wij een donkere kleur PMU-stoel. De behandelstoelen van Bellezi zijn bekleed met Silverguard kunstleder, een materiaal dat niet alleen stijlvol oogt, maar ook praktisch is. Dit kunstleder staat bekend om zijn antibacteriële, antischimmel-, antistatische, oliebestendige, sulfidebestendige, vlekbestendige, Uv-bestendige en vlam vertragende eigenschappen.

<strong>Waarom een </strong><br />
Donkere PMU-stoel?<br />

Diverse Modellen:
Geschikt voor elke klant

Elke salon is anders, net als elke klant. Wat voor de ene klant als comfortabel wordt ervaren, kan voor een andere klant juist ongemak veroorzaken. Investeer daarom in een PMU-stoel die stabiel, verstelbaar en comfortabel is. De stoelen zijn voorzien van een Cloud 9 Super Soft Mattress™. De bovenste laag van dit matras bestaat uit Premium Memory Foam. Dit speciale traagschuim reageert op lichaamswarmte en past zich aan als een op maat gemaakte mal rond je lichaam, gelijkmatig verdeelt het gewicht voor optimaal comfort.

<strong>Diverse Modellen: </strong><br />
Geschikt voor elke klant<br />

Verstelbaar & stabiel
Een betrouwbare PMU-stoel

Een goede houding is essentieel voor zowel jezelf als je klanten, tijdens de behandeling. Daarom zijn alle behandelstoelen van Bellezi ontworpen met aandacht voor ergonomie en verstelbaarheid. Je kunt kiezen voor een behandelstoel dat niet, handmatig of elektrisch verstelbaar is. De elektrisch verstelbare, stoelen van Bellezi, zijn voorzien van motoren van het merk LINAK® en bieden snel en gemakkelijk wisselen van posities, waardoor je efficiënter kunt werken. Bellezi biedt ook behandelstoelen met vier motoren, die een kantelfunctie hebben en de klant in de zero gravity positie kunnen brengen. Dit vermindert de belasting op de onderrug van de klant en zorgt voor een stabiele werkomgeving.

<strong>Verstelbaar & stabiel</strong><br />
Een betrouwbare PMU-stoel

Kies ergonomisch
Een comfortabele PMU-stoel

  • Comfort voor de klant: Niets is zo vervelend als een instabiele behandelstoel tijdens een precieze PMU-behandeling. Bellezi's PMU-stoelen bieden stabiliteit, comfort en ondersteuning, waardoor klanten comfortabel kunnen blijven liggen tijdens langdurige behandelingen.
  • Bescherming tegen lichamelijke klachten: Ergonomie is cruciaal voor PMU-specialisten om lichamelijke klachten en vermoeidheid te voorkomen. Bellezi biedt diverse tabourets die vrijwel op alle wensen en behoeften inspeelt. We bieden keuze uit; zadel zit, kuipzitting met of zonder rugsteun.
  • Nog nauwkeurige werken: Een ergonomische stoel bevordert nauwkeurig werken doordat er geen ongemakkelijke houdingen aangenomen hoeven te worden. Dit kan helpen om onnodige bewegingen te verminderen, wat de precisie van de behandeling verbetert.
<strong>Kies ergonomisch </strong><br />
Een comfortabele PMU-stoel<br />

Geschikte modellen voor
permanente Make-up

Velvet Evo W4 Incl. verwarming

Veelzijdig en comfortabel, geschikt voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen.

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

Stabiel, betrouwbaar en zorgt voor ultiem gemak door de verstelbare armsteunen

Fasano W3 Incl. verwarming

Elegant en compact, ideaal voor beperkte ruimtes en diverse behandelingen.

Silk Evo S4 Incl. verwarming

Straalt klasse uit en is compact ontwerp, perfect voor kleinere ruimtes.

Geschikte modellen voor<br />
<strong>permanente Make-up</strong>

Wil je de stoelen ervaren?