Zwarte behandelstoelen
Onze top 3!

Blog van 16 mei

Een behandelstoel zwart van kleur kan een stijlvolle toevoeging zijn aan uw behandelruimte; het voegt een vleugje elegantie toe aan een ruimte. Een behandelstoel zwart van kleur past perfect in elke behandelruimte. Of u nu gaat voor een moderne uitstraling of een klassieke look, een zwarte behandelstoel voegt altijd een stijlvolle touch toe aan uw behandelruimte. Nieuwsgierig naar onze top 3 zwarte behandelstoelen? Lees dan snel verder!

Afbeelding 1 van 1
  • Behandelstoel zwart

Een behandelstoel
zwarte bekleding

Een zwarte behandelstoel biedt een tal aan pluspunten. Zeker voor een PMU-specialist raden wij zwarte bekleding aan. Vaak wordt tijdens deze behandelingen met een hoge concentratie aan pigment gewerkt die in de bekleding zou kunnen trekken.

Bij witte of andere lichte kleuren kan dit een esthetisch probleem opleveren. Naast een zwarte behandelstoel kan uw voorkeur ook uitgaan naar een zwarte wellnessbank, deze biedt Bellezi ook aan.

<strong>Een behandelstoel</strong> <br />
zwarte bekleding

De verschillende voordelen
van zwarte behandelstoelen

  • Zwarte bekleding voorkomt vlekken van inkt en andere materialen.
  • Zwart straalt zakelijkheid, elegantie en tijdloosheid uit in uw behandelruimte.
  • Zwarte behandelstoelen zijn tijdloos en passen bij de trend hotel chique.
  • Zwarte bekleding past gemakkelijker bij andere meubels en accessoires.
  • Bellezi's behandelstoelen zwart van kleur hebben Silverguard-bekleding voor duurzaamheid en onderhoudsgemak.
  • Zwart verkleurt minder door zonlicht en chemicaliën, waardoor dit invloed kan hebben op de duurzaamheid van de bekleding.
<strong>De verschillende voordelen</strong> <br />
van zwarte behandelstoelen

Bellezi's
behandelstoelen

Silk Evo S4 Incl. verwarming

De Silk Evo S4 is een model met een lage instap, een compact formaat en de stoel straalt elegantie uit.

Figo S4 Incl. verwarming

De Figo S4 beschikt over vier LINAK®-motoren met hoogte-, rug- en beenverstelling en een elektrische kantelfunctie.

Silk Evo Podo Incl. verwarming

De Silk Evo Podo biedt optimale ondersteuning dankzij de verstelbare beensteunen, de verstelbare rugleuning, de kantelfunctie en de mogelijkheid tot hoogteverstelling.

<strong>Bellezi's </strong><br />
behandelstoelen

Behandelstoelen
Kwalitatief en luxueus

De zwarte behandelstoelen van Bellezi zijn uitgerust met LINAK® motoren die posities mogelijk maken waarbij het comfort als maximaal wordt ervaren, verbeterde ergonomie en flexibele systemen met optionele veiligheidsvoorzieningen.

Alle onderdelen zijn grondig getest en voldoen aan internationale medische normen. De look en feel van een behandelstoel zwart van kleur kan erg belangrijk zijn, maar kwaliteit mag hier niet voor onder doen.

Onze behandelstoelen zijn precies dat, een luxueuze uitstraling én kwaliteit voor elke behandelruimte. Ze voldoen aan alle Europese kwaliteitsnormen en zijn voorzien van een verwarmingssysteem.

<strong>Behandelstoelen</strong><br />
Kwalitatief en luxueus

Kleurkeuzes en hoezen
Specifieke wensen

Als u de voorkeur geeft aan een andere kleur, biedt Bellezi maar liefst 500 verschillende opties voor behandelstoelen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een hoes over uw behandelstoel.

Onze hoezen zijn direct leverbaar in vier verschillende kleuren en gemaakt van hoogwaardige, wasbare stretch badstof. Deze hoezen beschermen uw stoel tegen slijtage en vlekken, en zorgen ervoor dat uw behandelstoel er altijd netjes en professioneel uitziet. Indien gewenst, kunnen we de stoelhoes ook aanpassen naar uw specifieke wensen.

<strong>Kleurkeuzes en hoezen</strong><br />
Specifieke wensen

Referentie check
Zij gingen u voor!

<strong>Referentie check</strong><br />
Zij gingen u voor!

Meer over Bellezi weten?