Gebruik & Onderhoud

  • Handbediening
  • Verwarming
  • Armsteunen
  • Matras en bekleding
<strong>Gebruik & Onderhoud</strong>

Functies handbediening

De 4 verschillende functies zijn eenvoudig te bedienen met de knoppen aangeduid met de pijltjes. ↑↓ Uiteraard kan het zo zijn dat u een model heeft met 3 functies. In dit geval heeft de behandelstoel of wellnessbank geen kantelfunctie, maar kunt u de hoogte en het been- en rugdeel verstellen.

<strong>Functies handbediening</strong>

Voorkeursposities

Zet de bank in de gewenste positie zoals uitgelegd in stap 1 en druk vervolgens op S (save) en het getal (1-2-3) om de voorkeurspositie op te slaan. Na het instellen van de voorkeursposities kunt u de bank in de gewenste voorkeurspositie zetten door de bijbehorende knop (1-2-3) ingedrukt te houden. Mocht u een verandering aan willen brengen in de opgeslagen posities dan kunt u deze eenvoudig overschrijven door het opnieuw in te stellen.

<strong>Voorkeursposities</strong>

Verwarming

De verwarming is in te stellen op het display aan de zijkant van de bank of achterkant van de stoel. Op het display bevindt zich de aan- en uitknop. Met de + en - knoppen kan de intensiteit van de verwarming aangepast worden. De stoel heeft 5 intensiteiten.

<strong>Verwarming</strong>

Wellnessbanken

Met armsteunen

De armsteunen zijn in hoogte te verstellen. Houdt zwarte hendel aan de zijkant ingedrukt en druk de armsteunen naar beneden. De armsteunen zijn eenvoudig weg te draaien opzij. Er bevindt zich een ronde draaiknop onder de steun waarmee u de armsteun vast kunt zetten.

Let op: Zet de armsteun vast na het verstellen.

<strong>Wellnessbanken</strong>

Levensduur matras

Voor een optimale levensduur is het aan te raden om het matras altijd weer vlakke positie te zetten aan het einde van de dag.

Ook raden wij bij de wellnessbank aan om klanten altijd in te laten stappen als het beendeel helemaal vlak staat

<strong>Levensduur matras</strong>

Reiniging

Cleaning Spray

Wij adviseren om aan het einde van elke werkdag de stoelhoes te verwijderen en de stoel te reinigen met “Bellezi Cleaning Spray”. Dagelijkse verzorging draagt bij aan de duurzaamheid van de bekleding.

Belangrijk: Indien de bekleding niet met het Bellezi schoonmaakmiddel schoongemaakt is, dan komt de garantie op de bekleding te vervallen.

<strong>Reiniging</strong>

Benieuwd naar uw recht op Service & Garantie?