Leasen bij Bellezi

<strong>Leasen bij Bellezi</strong>

Financial
Lease

De aanschaf van een nieuwe Bellezi behandelstoel of wellnessbank is een serieuze investering en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot financial lease aan. In samenwerking met verschillende leasepartners maken wij dit voor jou mogelijk door middel van een maandelijkse aflossing.

Tijdens de leaseperiode is de leasemaatschappij juridische eigenaar van de behandelstoel of wellnessbank. Na het leasecontract gaat ook het juridische eigendom naar jezelf, waardoor je de volledige eigenaar wordt aan het einde van het leasecontract. Wat zijn de voordelen?

Je hebt meer financiële ruimte

Het grootste pluspunt van financial lease is dat je bij een grote aankoop niet in één keer het hele bedrag hoeft te betalen. Maar je spreidt de kosten over een langere periode. Zo hou je de financiële ruimte om te groeien met jouw bedrijf.

Je profiteert van fiscale voordelen

Omdat je vanaf dag één de eigenaar bent van jouw aankoop, komt die op je balans te staan. Daardoor profiteer je van fiscale voordelen. Denk aan investeringsaftrek, renteaftrek en fiscaal afschrijven.

Je bepaalt zelf jouw maandtermijn

Door een aanbetaling te doen, de looptijd aan te passen of aan het einde van de looptijd een verhoogde slottermijn te betalen, bepaal je voor een groot deel zelf jouw maandbedrag. We raden je aan het bedrijfsmiddel niet langer in de lease te nemen dan je het zelf wil gebruiken.

Aan het einde van de looptijd is het product van jou!

Financial <br />
<strong>Lease</strong>