Leasen bij Bellezi

<strong>Leasen bij Bellezi</strong>

Financial
Lease

De aanschaf van een nieuwe Bellezi behandelstoel of wellnessbank is een serieuze investering en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot financial lease aan. In samenwerking met verschillende leasepartners maken wij dit voor u mogelijk door middel van een maandelijkse aflossing.

Tijdens uw leaseperiode is de leasemaatschappij juridische eigenaar van de behandelstoel of wellnessbank. Na het leasecontract gaat ook het juridische eigendom naar uzelf, waardoor u de volledige eigenaar wordt aan het einde van het leasecontract. Wat zijn de voordelen?

U hebt meer financiële ruimte

Het grootste pluspunt van financial lease is dat u bij een grote aankoop niet in één keer het hele bedrag hoeft te betalen. Maar u spreidt de kosten over een langere periode. Zo houdt u financiële ruimte om te groeien met uw bedrijf.

U profiteert van fiscale voordelen

Omdat u vanaf dag één de eigenaar bent van uw aankoop, komt die op uw balans te staan. Daardoor profiteert u van fiscale voordelen. Denk aan investeringsaftrek, renteaftrek en fiscaal afschrijven.

U bepaalt zelf uw maandtermijn

Door een aanbetaling te doen, de looptijd aan te passen of aan het einde van de looptijd een verhoogde slottermijn te betalen, bepaalt u voor een groot deel zelf uw maandbedrag. We raden u aan het bedrijfsmiddel niet langer in de lease te nemen dan u het zelf wil gebruiken.

Aan het einde van de looptijd is het product van u!

Financial <br />
<strong>Lease</strong>