Levering & Installatie

Het hoofdkantoor van Bellezi bevindt zich in Nederland, maar de wereld is ons speelveld. en daarom zijn er voor levering en installatie meerdere opties. Na het plaatsen van uw order neemt onze planning contact met u op over een eventuele afleverdatum. Hierin bieden wij diverse mogelijkheden aan, welke wij onderverdeeld hebben in 3 pakketten; GOLD - SILVER & BRONZE. De kosten van deze pakketten hangen af van het land waar uw bedrijf gevestigd is en de grote van uw bestelling.

GOUD

Een unieke service die Bellezi aanbiedt, is het bezorgen, uitpakken, schadevrij plaatsen en installeren van uw bestelling. Onze professionele, zelfopgeleide monteurs sluiten de apparatuur aan en zij zullen u uitgebreide uitleg geven over het gebruik en onderhoud. Verpakkingsmaterialen nemen zij mee retour en indien gewenst kunnen wij uw oude apparaat ook kosteloos afvoeren (Dit dient u wel voor levering aan te geven).

Om onze producten schadevrij te leveren is het voor ons van belang om te weten of uw bestelling naar een kelder of verdieping moet. Als bij levering blijkt dat u niet heeft aangegeven dat deze naar beneden of boven moet, kunnen wij geen schadevrije plaatsing garanderen en behouden wij het recht de producten op de begane vloer te leveren. Deze fullservice optie is wereldwijd mogelijk.

ZILVER

Standaard worden de ingepakte producten bij u tot aan de voordeur bezorgd. Door de afmetingen van onze behandelstoelen en wellnessbanken zullen deze via pallettransport bij u afgeleverd worden.

BRONS

Onze hoofdkantoor is gevestigd in Borne, Nederland. Mocht u de mogelijkheid hebben, dan bent u van harte welkom om uw bestelling op te halen. U kunt 365 dagen per jaar hiervoor bij ons terecht en dit is de enige optie die volledig kosteloos is. Indien u gebruik wilt maken van deze optie, adviseren wij wel om van tevoren een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling klaar staat voor afhaling.