Levering & Installatie

Het hoofdkantoor van Bellezi bevindt zich in Nederland, maar de wereld is ons speelveld. en daarom zijn er voor levering en installatie meerdere opties. Na het plaatsen van jouw order neemt onze planning contact met jou op over een eventuele afleverdatum. Hierin bieden wij diverse mogelijkheden aan, welke wij onderverdeeld hebben in 3 pakketten; GOLD - SILVER & BRONZE. De kosten van deze pakketten hangen af van het land waar jouw bedrijf gevestigd is en de grote van jouw bestelling.

GOUD

Een unieke service die Bellezi aanbiedt, is het bezorgen, uitpakken, schadevrij plaatsen en installeren van jouw bestelling. Onze professionele, zelfopgeleide monteurs sluiten de apparatuur aan en zij zullen je een uitgebreide uitleg geven over het gebruik en onderhoud. Verpakkingsmaterialen nemen zij mee retour en indien gewenst kunnen wij jouw oude apparaat ook kosteloos afvoeren (Dit dien je wel voor levering aan te geven).

Om onze producten schadevrij te leveren is het voor ons van belang om te weten of jouw bestelling naar een kelder of verdieping moet. Als bij levering blijkt dat je niet heeft aangegeven dat deze naar beneden of boven moet, kunnen wij geen schadevrije plaatsing garanderen en behouden wij het recht de producten op de begane vloer te leveren. Deze fullservice optie is wereldwijd mogelijk.

ZILVER

Standaard worden de ingepakte producten tot aan de voordeur bezorgd. Door de afmetingen van onze behandelstoelen en wellnessbanken zullen deze via pallettransport afgeleverd worden.

BRONS

Onze hoofdkantoor is gevestigd in Borne, Nederland. Mocht je de mogelijkheid hebben, dan ben je van harte welkom om jouw bestelling op te halen. Je kunt 365 dagen per jaar hiervoor bij ons terecht en dit is de enige optie die volledig kosteloos is. Indien je gebruik wil maken van deze optie, adviseren wij wel om van tevoren een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling klaar staat om opgehaald te worden.