AMA Islantilla Resort
Zuid-Spanje

Een zonovergoten vier sterrenhotel in het zuiden van Spanje: AMA Islantilla Resort. Hier kunt u genieten van elegante en lichte hotelkamers of luxe apartementen. Inclusief een sfeervolle Wellness & Spa, uiteenlopende restaurants en buitenzwembaden.

Afbeelding 1 van 4
  • AMA Islantilla Resort Buitenzwembad
  • AMA Islantilla Resort Wellness
  • AMA Islantilla Resort Binnenzwembad
  • AMA Islantilla Resort Kamer

Impressie
AMA Islantilla Spa

De combinatie van gastvrijheid en wellness van deze AMA Islantilla spa maakt het de ideale plek voor zij die willen ontsnappen uit het drukke werk- of stadsleven en zich volledig willen laten pamperen tijdens hun verblijf.

Deze spa is voorzien van diverse binnen- en buitenzwembaden, verwarmde hydrotherapie, een stoombad en verschillende sauna's. Ook is het mogelijk om hier een privé-sessie te boeken met de AMA Islantilla professionals. Denk hierbij aan fysiotherapie of schoonheidsbehandelingen en massages.

Impressie<br />
<strong>AMA Islantilla Spa</strong>

Afgenomen
Producten

Avivo W4 Pro Incl. verwarming

De Avivo W4 Pro is de meest geschikte wellnessbank voor intensieve massages. Stabiel door de dubbele kolom en gewaardeerd om de robuuste vormgeving.

Sympatico Comfort

De Sympatico Comfort is de meestverkochte tabouret binnen het assortiment. De comfortabele zadelzit en rugleuning zorgen voor ergonomisch verantwoord en langdurig zitplezier.

Fero L2

De Fero L2 staat bekend om de hoeveelheid opbergruimte en praktische zwenkwielen. Qua kleur sluit deze perfect aan op de warme hoofdkleuren in de spa en wellness.

Faro M3

Tijdens de Fysiotherapie behandelingen wordt er gewerkt op de Faro M3. Deze massagebank is elektrisch verstelbaar in hoogte. Ook kunnen de rug- en beendelen op deze manier versteld worden.

Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong>

Meer over
Het AMA Resort

Buiten de uiteenlopende voorzieningen als Yoga & Meditatie ruimtes en een fitnesscenter, kunt u ook deelnemen aan verschillende excursies. AMA ligt binnen een 27-holes golfbaan en ligt zeer dicht bij het Doñana Nationaal Park. Een paar kilometer verderop wacht de Portugese Algarve met zijn rotsen en baaien.

Meer over<br />
<strong>Het AMA Resort</strong>