Berg Care
Hoevelaken

Berg Care is de leverancier als het gaat om laserapparatuur voor de professional. Het bedrijf heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier en kennispartner op het gebied van lasersystemen voor schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en dermatologie.

Afbeelding 1 van 2
  • Berg Care Gebouw
  • Berg Care Behandelruimte

Berg Care
Merken

Berg Care representeert verschillende merken. Denk hierbij onder andere aan Cutera, Eximia en Zimmer. Alle merken waar de organisatie mee samenwerkt, bieden lasersystemen voor verschillende doeleinden.

Berg Care biedt bij alle systemen een trainingscursus door een klinisch trainer. Hierdoor leer je (en mogelijk jouw medewerkers) alles over de manier waarop er met de systemen omgegaan moet worden. Het bedrijf ziet dit als een meerwaarde naar zijn klanten. Op deze manier kunnen klinieken veilig werken met de systemen van de leverancier.

Naast de verschillende systemen, biedt Berg Care ook enkele merken op gebied van huidverzorgingsproducten aan.

Foto rechten: ©Berg Care

Berg Care<br />
<strong>Merken</strong>

Bellezi assortiment
bij Berg Care

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

De Berg Academy is voorzien van de Velvet Evo W4 Pro Podo met Designbox en de Sympatico Comfort. Met deze bank zijn zij eigenaar van meerdere Bellezi wellnessbanken. Deze Velvet Evo is zeer stabiel door haar twee aluminium kolommen. Door het matras met latex, koudschuim en memory foam zijn de banken van Bellezi geschikt voor langere laserbehandelingen.

Designbox Velvet Evo

De Designbox voor de Velvet Evo biedt de mogelijkheid tot meer opbergruimte in jouw kliniek. Daarnaast verbergt het de aluminium kolommen als de bank in de laagste stand staat. Dit wordt wel eens gezien als een esthetisch voordeel.

Sympatico Comfort

De Sympatico Comfort is een veel gekozen tabouret met zadelzit. Door deze zitting is de tabouret bevorderlijk voor de houding van de behandelaar.

<strong>Bellezi assortiment </strong><br />
bij Berg Care<br />

Berg Care
Family

Alle gebruikers van de systemen die de leverancier biedt, worden gezien als de Berg Care Family. De aandacht die het bedrijf hieraan besteedt, creëert een gevoel van samenhorigheid. Het bedrijf organiseert jaarlijks een dag waarop deze gebruikers bij elkaar kunnen komen. Zo kunnen zij ervaringen delen en hun netwerk vergroten.

Berg Care<br />
<strong>Family</strong>

Van Nispen tot
Sevenaer klinieken

Een lid van de Berg Care familie is Van Nispen tot Sevenaer klinieken. Deze kliniek maakt gebruik van zowel de Berg Care systemen, als van de Bellezi wellnessbanken.

<strong>Van Nispen tot </strong><br />
Sevenaer klinieken<br />