Décaar
Nederland

Décaar is een Cosmeceuticals merk dat hoogwaardige en natuurlijke huidverzorgingsproducten en behandelingen ontwikkelt. Het bedrijf is in Nederland opgericht en werkt samen met circa 200 salons in zowel Nederland als België. Sinds haar oprichting in 2017, biedt Décaar een scala aan behandelingen en hebben ze als missie om levens veranderende huidverzorging te bieden met de kracht van de natuur.

Afbeelding 1 van 3
  • Décaar
  • Décaar Velvet Evo W4 pro
  • Décaar trainingsruimte

Het merk
Décaar

Décaar heeft zich opgebouwd als merk en zet haar producten weg als een cosmeticagroothandel. Décaar richt zich op de verkoop van Cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn cosmetische producten die werkende stoffen voor de huid bevatten. De missie van Décaar is om de kwaliteit van leven van klanten voortdurend te verbeteren. Dit doet het bedrijf door middel van het ontwikkelen van professionele huidverzorgingsproducten en behandelingen die specifieke huidtypes en huidproblemen helpen.

<strong>Het merk</strong><br />
Décaar

Décaar
Partners

Décaar is meer dan alleen een cosmeticagroothandel, het bedrijf werkt ook samen met individuele salons. Deze salons maken tijdens de behandelingen gebruik van de producten van Décaar en hebben vaak ook de optie dat klanten deze producten kunnen aanschaffen. Décaar biedt haar partners continue scholing door de inzet van trainers die gespecialiseerd zijn in het gebruik en de werking van Décaar producten. Hierdoor blijven de saloneigenaren en hun personeel op de hoogte van de behandelingen.

Décaar<br />
<strong>Partners</strong>

Bellezi Producten
Bij Décaar

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

Voor de trainingsruimte van Décaar heeft het bedrijf gekozen voor Velvet Evo W4 Pro’s in de kleur wit met een zwart onderstel. De wellnessbank heeft een lage instap en door de maximale hoogte kan er staand behandeld worden. Daarnaast kunnen de Velvet Evo’s in een Zero Gravity positie worden gebracht, wat kan helpen bij onder andere rug- en spierklachten.

Sympatico Comfort

Voor het comfort van haar trainers heeft Décaar gekozen voor de Sympatico Comfort tabourets. Ook de tabourets zijn voorzien van witte Silverguard bekleding. De Sympatico Comfort heeft een zadelzit en een rugleuning. Hierdoor kan er, voor zowel korte als lange tijd, comfortabel behandeld worden.

<strong>Bellezi Producten</strong><br />
Bij Décaar