Het Graafschap College
Doetinchem, Nederland

Midden in de Achterhoek staat het Graafschap College in Doetinchem als hét regionale opleidingscentrum (roc) voor beroepsonderwijs. De schoonheidsafdeling van het Graafschap College staat bekend om zijn focus op persoonlijke groei en het verbeteren van professionele vaardigheden.

Afbeelding 1 van 3
  • Graafschap college banner
  • Graafschap college schoonheidsafdeling
  • Graafschap college bellezi 1

De locatie van
het Graafschap College

Het Graafschap College biedt een breed scala aan opleidingen en onder andere mbo, entree, vavo en bedrijfsopleidingen. Met maar liefst acht locaties biedt het plaats aan bijna 10.000 leerlingen en wel 900 docenten. Op de locatie Maria Montessoristraat vindt u onder andere de opleiding schoonheidsspecialiste en verzorging. Aankomende studenten kunnen kiezen voor Schoonheidsspecialiste niveau 3 of Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4. Hier worden zowel theorie- als praktijklessen aangeboden.

De locatie van<br />
<strong>het Graafschap College</strong>

De keuze voor
Bellezi Producten

Bellezi werd gevraagd om de praktijklokalen uit te rusten met 18 Silk Evo S4 behandelstoelen met gepersonaliseerde nekkussens voor extra comfort. Gestoffeerd in de donkerste kleur Silverguard bekleding. Deze stoel is zeer geschikt voor scholen dankzij de aluminium onderkant, die meer dan stootvast is. Daarnaast koos de school ook voor bijpassende ruime trolleys, tabourets met zadelzit met geruisloze gelwielen en zwarte loeplampen. De uitstraling van deze sets sluit naadloos aan bij de rest van dit moderne klaslokaal.

De keuze voor<br />
<strong>Bellezi Producten</strong>

Geselecteerde producten
door Graafschap College

Silk Evo S4 Incl. verwarming
Sympatico Comfort
Soft wielen Tabourets
Fero L2
Loeplamp Premium Led
Geselecteerde producten<br />
<strong>door Graafschap College</strong>

Voor- en na
Graafschap Klaslokaal

Om een goed beeld te geven van het uiteindelijke eindresultaat, kunt u hier de voor- en na foto's bekijken. Een paar jaar geleden besloot de school om de ruimte, die voorheen uit twee ruimtes bestond, ruimer te maken door een deel van de muur te verwijderen, zodat het 1 groot trainingslokaal kon worden.

Voor- en na<br />
<strong>Graafschap Klaslokaal</strong>