Janssen Cosmetics GmbH
Aken, Duitsland

Janssen Cosmetics staat voor gepassioneerde, innovatieve combinaties van actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Als pionier op het gebied van cosmeceuticals ontwikkelde deze Duitse firma voor het eerst een uniek huidverzorgingssysteem en op wetenschap gebaseerde huidverzorging.

Afbeelding 1 van 2
  • Janssen cosmetics gmbh
  • Gebaeude final

Meer over
Janssen Cosmetics

Diepwerkende, zeer effectieve en luxe behandelingen die wereldwijd worden gedistribueerd vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum in Aken. Zo is Janssen Cosmetics uitgegroeid tot een speler in de markt die actief is in meer dan 87 landen en in totaal 13.000 gecertificeerde gespecialiseerde instituten, geselecteerde kuuroorden en exclusieve wellnesshotels.

Meer over<br />
<strong>Janssen Cosmetics</strong>

Training centrum
Janssen Cosmetics

Ook dragen alle producten het kwaliteitslabel ‘Made in Germany’ en is het trainingscentrum van de Duitse firma hier te vinden. Deze is voorzien van de wellnessbanken Velvet Evo W4 Pro Podo in de kleur Plata (lichtgrijs). Gecombineerd met bijpassende trolleys (Fero L2), de Torres tabourets met platte zitting en speciale soft wielen. Afgemaakt met de zachte nekkussens met gestikt Janssen Cosmetics logo.

Training centrum<br />
<strong>Janssen Cosmetics</strong>

Bellezi producten
bij Janssen Cosmetics

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming
Torres Comfort
Soft wielen Tabourets
Fero L2
Bellezi producten<br />
<strong>bij Janssen Cosmetics</strong>

Meer weten over de
Producten van Bellezi?