Klapp Skin Care Science
Germany

KLAPP ontwikkelt huidverzorgingsproducten met krachtige, natuurlijke actieve ingrediënten die deze endogene vermogens stimuleren en versterken. Dit is gebaseerd op recente wetenschappelijke ontdekkingen en met gebruikmaking van innovatieve technologieën.

Afbeelding 1 van 4
  • Klapp training centre lr 2
  • Klapp cosmetics 4 l4
  • Klapp Skin Care Science Training center lr
  • Klapp cosmetics 1 lr

Over het merk
KLAPP

KLAPP Skin Care Science, voorheen bekend als Klapp Cosmetics, heeft zijn hoofdkantoor, trainingsinstituut laboratioria en distributiecentrum in een ultramoderne faciliteit. in Hessisch-Lichtenau. Hier ontwikkelen en distributeren ze cosmetische producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en ze dragen met trots het label "Made in Germany."

Met KLAPP Instituten zorgt het merk wereldwijd voor meer gebruik van het merk.

Over het merk<br />
<strong>KLAPP</strong>

Bellezi bij
Klapp Skin Care

Het trainingsinstituut van KLAPP Skin Care Science is van de hoogste standaard, en het is hier dat ze hebben geïnvesteerd in de meest multifunctionele wellnessbanken van het type Velvet Evo. De Velvet Evo W4 Pro podo met verwarming in de kleur Silverguard wit.

Deze banken zijn uitgerust met de uiterst comfortabele Cloud 9 Matrassen en zijn bijzonder geschikt voor de langere behandelingen die KLAPP aanbiedt. De banken kwamen in een complete set door uitbreiding van de tabourets, trolleys en op maat gemaakte lichtgrijze hoezen. Waardoor het trainingscentrum niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk is.

<strong>Bellezi bij</strong><br />
Klapp Skin Care

Prouducten bij
Klapp Skin Care

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming
Sympatico Comfort
Soft wielen Tabourets
Fero L3
Prouducten bij <br />
<strong>Klapp Skin Care</strong>