BELLEZI IN UW INBOX

Krijg een maandelijkse update over Bellezi. Laat u inspireren door trends, acties en sfeerbeelden. Kom ook all ins- en outs te weten over ons productassortiment.

Stoelhoezen

Vanaf 75,-

Stoelhoezen

Stoelhoezen

Bij het naaiatelier van Bellezi worden voor alle modellen op maat gemaakte stoelhoezen en deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Door het stretchmateriaal en het sterke rondom ingestikte elastiek aan de zijkanten, sluiten de hoezen altijd netjes aan en geeft het uw ruimte een luxere uitstraling. Optioneel kunnen wij de stoelhoezen ook voorzien van uw logo of bedrijfsnaam, vraag hiervoor naar mogelijkheden.

Draagt bij aan de levensduur van de bekleding

Op-maat-gemaakte stoelhoezen

Creëert een luxe uitstraling

Badstof

Badstof – te bestellen per stuk.

De badstofhoezen zijn wasbaar op maximaal 60°C. Wij raden echter wel aan bij de eerste wasbeurt de hoes in lauw water te laten weken om het krimpen tegen te gaan. Samenstelling: 75% katoen en 25% polyamide. Mooie kwaliteit stretch badstof. 240 gram/m2

<strong>Badstof</strong><br />

Velours

Nicky Velours – te bestellen vanaf 5 sets.

Hoogwaardig en zacht stretch tricot met korte fluweelachtige haartjes. 240 gram/m2

<strong>Velours</strong><br />

Olieafstotend

PU – te bestellen per stuk.

Olie- Waterafstotend Polyurethaan. Eenvoudig te reinigen met alcohol of de Bellezi Cleaning Spray. Ideaal voor massages waarbij veel olie gebruikt wordt of lichaamsbehandelingen waar met water of andere vloeibare middelen gewerkt wordt. Dit als bescherming voor de bekleding van uw behandelstoel of wellnessbank.

<strong>Olieafstotend</strong><br />