Stoelhoezen

€ 35,- / € 95,-

  • Voor 35,- euro ontvangt u hoezen voor uw Bellezi werkstoel/tabouret. Voor 95,- euro ontvangt u de hoezen voor uw Bellezi behandelstoel of bank.
<strong>Stoelhoezen</strong>

Badstof stoelhoezen

Samenstelling: 75% katoen en 25% polyamide. Mooie kwaliteit stretch badstof van 280 gram/m2.

Wasinstructies: De badstofhoezen zijn wasbaar op maximaal 60°C. Wij raden echter wel aan bij de eerste wasbeurt de hoes in lauw water te laten weken om het krimpen tegen te gaan.

Tegen een meerprijs zijn andere kleuren of materialen zoals velours en PU mogelijk.

Kleuren

Meer over
de keuze

Bij het naaiatelier van Bellezi worden voor alle modellen op maat gemaakte stoelhoezen en deze zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Standaard verkopen wij deze in badstof.

Door het stretchmateriaal en het sterke rondom ingestikte elastiek aan de zijkanten, sluiten de hoezen altijd netjes aan en geeft het uw ruimte een luxere uitstraling. Optioneel kunnen wij de stoelhoezen ook voorzien van uw logo of bedrijfsnaam.

Draagt bij aan de levensduur van de bekleding

Het is belangrijk om de bekleding van de stoel op een juiste manier te beschermen. Desondanks dat de Silverguard bekleding bestand is tegen veel invloeden van buitenaf, draagt het gebruik een hoes altijd bij aan de levensduur van uw stoel of bank.

Zonder hoes zult u sneller last krijgen van bijvoorbeeld vlekken door gepigmenteerde vloeistoffen of verkleuringen door- en ritjes aan (donkere) spijkerbroeken.

Op-maat-gemaakte stoelhoezen

Voor ieder model in de collectie van Bellezi zijn de stoelen op maat gemaakt, wat betekent dat de hoezen altijd passen op de stoelen.

Creëert een luxe uitstraling

Nu ook online te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik een stoelhoes gebruiken?

Een stoelhoes biedt extra bescherming voor de bekleding, tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan het afgeven van donkere jeans, ritjes in broeken of bijvoorbeeld het pigment dat gebruikt wordt tijdens permanente make-up behandelingen.

Welke hoes voor behandelstoelen past bij mijn stoel?

Bent u er niet zeker van welke Bellezi behandelstoel of wellnessbank u heeft en wilt u graag een hoes bestellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan zullen zij in het systeem uw klantgegevens opzoeken.

Hoeveel behandelstoelhoezen kopen voor 1 stoel?

Wij raden aan om minimaal twee behandelstoelhoezen aan te schaffen. Hiermee voorkomt u dat u zonder hoezen komt te zitten op het moment dat deze in de was zitten.

Hebben wij ook een behandelstoel hoes met armleuning?

Ieder model heeft een uniek passende set badstof hoezen. Wat betekent dat de stoelen en banken die armleuningen hebben, ook aparte hoezen hebben voor de armleuningen.

Hoe was ik mijn behandelstoel hoes?

De hoezen zijn in de wasmachine wasbaar op 60 graden. Wast u het voor de eerste keer? Dan raden wij aan om de behandelstoel hoes eerst te laten weken in lauw-warm water. Dit gaat het krimpen tegen.