Precise Tale Poggio Alla Sala
Italië

Aan de rand van de middeleeuwse stad Montepulciano vind je het vijfsterrenhotel Precise Tale Poggio Alla Sala. Het wellnesshotel is een ware oase van rust en luxe. Met een buitenzwembad, tuin en wellnesscentrum is Precise Tale Poggio Alla Sala de ideale locatie om volledig te kalmeren.

Afbeelding 1 van 1
  • Precise Tale Poggio Alla Sala

Spa &
Wellness

Poggio Alla Sala is een plek waar je volledig tot jezelf te kunnen komen. Ontspanning en wellness hebben hier de hoogste prioriteit. Het wellnesshotel biedt verschillende spabehandelingen en fitnessprogramma’s. Daarnaast beschikt Precise Tale Poggio Alla Sala over zowel een binnen- als buitenzwembad.

Spa &<br />
<strong>Wellness</strong>

Bellezi producten bij
Poggio Alla Sala

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Het uiterlijk van de Velvet Evo Pro Podo past perfect bij de luxe uitstraling van Poggio Alla Sala. Daarnaast sluiten de functionaliteiten van deze wellnessbank goed aan bij de behoeften van het wellnesshotel. Dankzij de aluminium kolommen van de wellnessbank is deze uitermate geschikt voor massages, maar ook gezichtsbehandelingen kunnen op deze wellnessbank moeiteloos worden uitgevoerd.

Arenal

De Arenal is een tabouret met een platte zitting, waardoor deze zeer comfortabel is om de hele dag op te werken. Dankzij de gelwielen onder de tabouret kun je gemakkelijk door de ruimte bewegen, zonder veel moeite.

Stoelhoezen

Bij deze bank zijn op-maat-gemaakte hoezen geleverd, in een prachtige zware kwaliteit badstof. De hoezen van Bellezi worden zo gemaakt dat iedere wellnessbank, behandelstoel of zelfs tabouret een eigen set heeft. Lees hier meer. De op maat gemaakte hoezen beschermen de bekleding van de wellnessbank tegen oliën en verkleuring door kleding. Hierdoor blijft de wellnessbank langer mooi.

<strong>Bellezi producten bij</strong><br />
Poggio Alla Sala

Omgeving
Poggio Alla Sala

De omgeving van Precise Tale Poggio Alla Sala staat bekend om haar wijngaarden en prachtige natuur. Op een steenworp afstand ligt het middeleeuwse stadje Montepulciano, dat rijk is aan geschiedenis en tradities die nog steeds levendig zijn. Vanuit deze stad zijn de adembenemende valleien van Val di Chiana en Val d'Orcia te bewonderen.

<strong>Omgeving</strong><br />
Poggio Alla Sala

Precise Tale
Wellnesshotels

Precise Tale Poggio Alla Sala behoort tot de ‘Precise Hotels & Resorts’. Naast deze locatie in Italië, heeft ook Berlin Potsdamer Platz haar wellnesscentrum uitgerust met Bellezi wellnessbanken. Daarnaast omvat het Portfolio van Precise nog 17 hotels, verspreid over vijf Europese landen.

Precise Tale<br />
<strong>Wellnesshotels</strong>