Van Nispen tot Sevenaer Klinieken
Utrecht

Aan de rand van Utrecht vind je Van Nispen tot Sevenaer Klinieken. Deze kliniek doet net dat beetje extra voor haar cliënten en medewerkers. De rustgevende ruimtes en het zorgzame personeel zorgen ervoor dat je in de kliniek volledig kunt ontspannen.

Foto's: ©Van Nispen tot Sevenaer Klinieken

Afbeelding 1 van 2
  • Van Nispen tot Sevenaer Klinieken
  • Van Nispen tot Sevenaer Klinieken Welkomst

Meer over
Van Nispen tot Sevenaer Klinieken

Van Nispen tot Sevenaer Klinieken is opgericht uit een passie voor de huid. Met een opleiding als allround schoonheidsspecialiste en een diploma als huidtherapeut, staat Clementine met haar team klaar om te helpen bij onder andere huidveroudering, ongewenste haargroei en littekens.

Meer over<br />
<strong>Van Nispen tot Sevenaer Klinieken</strong>

Afgenomen
Bellezi producten

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

Van Nispen tot Sevenaer Klinieken biedt zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen aan. Net als veel andere huidklinieken heeft Van Nispen tot Sevenaer gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro’s. Deze stabiele en multifunctionele wellnessbanken zijn hiervoor ideaal.

Sympatico Comfort

Daarnaast heeft de kliniek gekozen voor de Sympatico Comfort, om een goede behandelingshouding te verzekeren. Met een zadelzitting en verstelbare rugleuning kan deze tabouret de hele dag door gebruikt worden.

Nekkussen

Een nekkussen biedt extra ondersteuning van het hoofd tijdens een behandeling. Op deze manier maakt Van Nispen tot Sevenaer Klinieken de behandelingen nog comfortabeler. De nekkussens zijn, net als de wellnessbanken en behandelstoelen, bekleed met Silverguard kunstleder en in vier kleuren uit voorraad leverbaar.

Afgenomen <br />
<strong>Bellezi producten</strong>

Behandelingen bij
Van Nispen tot Sevenaer Klinieken

Van Nispen tot Sevenaer Klinieken is expert op het gebied van huidverbetering. De kliniek maakt een op maat gemaakt behandelplan voor verschillende medisch en cosmetisch storende huidproblemen.

Ook biedt de kliniek verschillende injectables aan in samenwerking met Dr. Finn. De cosmetisch arsten van Dr. Finn bieden betrouwbare en hoogwaardige botox-, filler-, profhilo- en sculptra-behandelingen.

Behandelingen bij<br />
<strong>Van Nispen tot Sevenaer Klinieken</strong>

Van Nispen tot Sevenaer
X Berg Care

Van Nispen tot Sevenaer Klinieken maakt deel uit van de Berg Care Family. Hierdoor is de kliniek zeer gedreven in het gebruik van de systemen die Berg Care levert en kan Van Nispen tot Sevenaer haar ervaringen delen met andere klinieken binnen deze groep.

Van Nispen tot Sevenaer<br />
<strong>X Berg Care</strong>

“Bij Van Nispen tot Sevenaer Klinieken vinden we de huid te belangrijk en daarom gaan we voor niets minder dan het beste.”

Van Nispen tot Sevenaer Klinieken