Westcord Market Hotel,
Groningen

Laat de drukte van de bruisende stad achter en gun jezelf rust in WellCome Wellness in The Market Hotel Groningen. Hier word gewerkt aan body en mind in een exclusieve omgeving. WellCome Wellness Groningen beschikt over een fitnessruimte, sauna en Turks stoombad. In de twee behandelruimtes kunnen gasten genieten van een ontspannende massage. De ruimtes zijn samen te voegen voor een duo behandeling.

Afbeelding 1 van 4
  • The market hotel westcord groningen wellness 4
  • The market hotel westcord groningen wellness 7
  • B WQ Lb ZAU
  • The market hotel westcord groningen wellness 2

WellCome
Wellness

Alles staat in het teken van de persoonlijke schoonheid, het welzijn en de innerlijke harmonie. WellCome Wellness laat gasten de dagelijkse stress vergeten en nieuwe energie opdoen. Alle locaties bieden een rustgevende omgeving, maar persoonlijke aandacht en het gebruik van natuurlijke producten staan centraal.

Andere locaties van WellCame Wellness vindt je in Vlieland (Strandhotel Seeduyn), Terschelling (Hotel Schylge), Amsterdam (Fashion Hotel) en Amterdam (Jakarta Hotel).

WellCome <br />
<strong>Wellness</strong>

Afgenomen
producten

In de WellCome Wellness van het Market Hotel in Groningen heeft de Velvet Evo W4 Pro Podo een plek gekregen in de behandelruimtes. Deze wellnessbank is multifunctioneel, waardoor geschikt voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen.

Ook koos de partij voor de op-maat-gemaakte badstof stoelhoezen. De kleur is volledig in lijn met de sfeer die de behandelruimtes uitstralen.

Afgenomen <br />
<strong>producten</strong>

Impressie

Bij WellCome Wellness is het streven naar duurzame schoonheid niet alleen een missie, maar ook de verantwoordelijkheid aan de wereld waarin men nu leeft. De wellness staat voor innovatieve behandelingen en producten, getrainde specialisten met up-to-date kennis en vaardigheden, producten op natuurlijke basis en deskunig advies op het gebied van huidverzorging.

Er wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten van Comfort Zone. Deze producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke derivaten.

<strong>Impressie </strong>