Bellezi Behandelstoel
schoonheidsspecialiste

  • ✓ Uit voorraad binnen 2 weken
  • ✓ In vier kleuren met verwarming
  • ✓ Bijpassende hoezen & accessoires
Bellezi Behandelstoel<br />
<strong> schoonheidsspecialiste</strong>

Over behandelstoelen
Schoonheidsspecialistes

Als schoonheidsspecialiste op zoek naar een nieuwe behandelstoel? Bekijk de stoelen en ontdek alles over Bellezi. Bellezi is al jarenlang specialist in behandelstoelen. Zo hebben wij een uitgebreid aanbod van elektrisch bedienbare behandstoelen, ook speciaal geproduceerd voor schoonheidsspecialisten.

De elektrische behandelstoelen van Bellezi zijn voorzien van motoren, waardoor u de stoel snel in de juiste positie kunt zetten. Met de memorystanden (op de handbediening) kunt u tot 3 posities opslaan. Voor een schoonheidsspecialiste kan een behandelstoel veel comfort bieden. Niet alleen u en uw werknemers, maar ook uw klanten merken de voordelen van een elektrische behandelstoel in een salon of instituut.

Zoekt u een behandelstoel met verwarming? Ook dat bieden wij bij Bellezi, vanuit voorraad, aan! Dankzij ons Intelligent Heating System, kan de stoel verwarmd worden. In het rugdeel en zitvlak bevinden zich verwarmingselementen. De elementen kunnen in vijf intensiteiten worden ingesteld en ze springen na 30 minuten automatisch in de energiebesparende stand.

Over behandelstoelen<br />
<strong>Schoonheidsspecialistes</strong>

Design van de
schoonheidsspecialiste behandelstoel

Al onze behandelstoelen zijn voorzien van ingebouwde LINAK-motoren waardoor de stoelen in verschillende posities kunnen worden ingesteld. Daarbij kennen de stoelen een memoryfunctie waardoor er drie voorkeursposities kunnen worden ingesteld op de handbediening. Door het gebruik van duurzame materialen kennen de behandelstoelen een lange levensduur. Het design geeft de schoonheidsspecialiste behandelstoel een ruimtelijke uitstraling waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor kleinere ruimtes. De behandelstoelen zijn compact ontworpen waardoor er met gemak omheen gewerkt kan worden. Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor de behandelstoelen waardoor u de klant ultiem comfort kan bieden. Onder andere verschillende kussen soorten, knierollen en medical wheels zijn er om de gebruikservaring van uw behandelstoel nog beter te maken. Duurzaamheid, comfort en ergonomie geven een goede omschrijving van een schoonheidsspecialiste behandelstoel.

Design van de<br />
<strong>schoonheidsspecialiste behandelstoel</strong><br />

Kwaliteit van behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes

Bij het ontwerpen van onze behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes werken onze vaste, Nederlandse designers altijd samen met ervaringsdeskundigen waardoor de stoelen optimaal functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Alle behandelstoelen zijn getest tot een gewicht van 250 kg en de motoren tot 10.000 cycli. Hierdoor garandeert Bellezi langdurige stabiliteit. We weten hoe belangrijk de zekerheid is van goedwerkende producten.

Daarom zijn alle behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes voorzien van vijf jaar volledige garantie inclusief 24 uursservice wat betekent dat ons serviceteam zeven dagen per week voor u klaar staat. We streven ernaar elk kritisch defect, binnen Nederland, in 24 uur op te kunnen lossen. De producten gaan altijd eerst door een kwaliteitscontrole. Ons zogeheten 8-point-QC-systeem wat inhoudt dat alle producten op acht punten worden gecontroleerd. Benieuwd naar welke acht punten gecontroleerd worden? Pas bij goedkeuring krijgt ieder product het Bellezi QC-label met unieke productiecode. Zo bent u als schoonheidsspecialiste verzekerd van een goedwerkende behandelstoel.

Kwaliteit van behandelstoelen <strong>voor schoonheidsspecialistes</strong>

Veel verkochte stoelen
Schoonheidsspecialisten

Silk Evo S4 Incl. verwarming

Onze producten zijn uit voorraad leverbaar in vier verschillende kleuren. De Silk Evo met vier motoren is de nieuwste behandelstoel. Zeer geschikt voor oudere en kleinere klanten door de lage instap. Ook in kleine ruimtes vindt deze stoel snel haar plek.

Figo S4 Incl. verwarming

De Figo S4 is al jaren een stabiele behandelstoel in de Bellezi collectie.

Velvet Evo W4 Incl. verwarming

De afgelopen jaren kiezen schoonheidspecialistes steeds vaker voor een wellnessbank. De Velvet Evo serie is hierin een populaire keuze, doordat deze bank dezelfde functionaliteiten heeft als de behandelstoel. Enkel is het matras breder en heeft het twee kolommen aan de onderkant. Deze loopt taps toe.

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

De Velvet Evo serie is hierin een populaire keuze onder schoonheidsspecialistes, doordat deze bank dezelfde functionaliteiten heeft als de traditionele behandelstoel. Enkel is het matras breder en heeft het twee kolommen aan de onderkant. Deze Velvet Evo heeft armsteunen aan beide zijden die naar beneden en opzij kunnen.

Veel verkochte stoelen<br />
<strong>Schoonheidsspecialisten</strong>

Verschillende behandelstoelen schoonheidsspecialistes

Ontdek in onze brochure de verschillende typen elektrische behandelstoelen voor schoonheidsspecialisten die wij aanbieden. Door het grote aanbod is het kiezen van de juiste behandelstoel, voor de verschillende behandelingen die schoonheidsspecialistes aanbieden, niet altijd eenvoudig. Er moet rekening worden gehouden met verschillende aspecten die van belang zijn voor de keuze van een bepaald model.

Wij bij Bellezi helpen u graag voor de juiste behandelstoel voor schoonheidsspecialistes! Elke klant wordt voorzien van individueel advies. Doordat wij kunnen leveren uit voorraad kunt u bijna altijd op zeer korte termijn nog worden voorzien van uw nieuwe behandelstoel. Daarbij bieden wij verschillende mogelijkheden binnen de levering en installatie. Onze professionele goed opgeleide bezorgers bezorgen vijf dagen per week, in tijdsblokken van twee uur.

Verschillende behandelstoelen<strong> schoonheidsspecialistes</strong>

Keuzehulp Behandelstoel schoonheidsspecialiste

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een volledig elektrische bediening en memorystanden op de handbediening. Denk ook eens na over een voetbediening. De behandelstoelen voor schoonheidsspecialisten bieden optimale stabiliteit en kunnen voorzien worden van een verwarming. Met een kantelfunctie kunt u de salon stoel of bank precies in de gewenste positie zetten. Heeft u dit nodig? Op basis van deze (en meer) criteria stellen wij u aan een aantal modellen behandelstoelen voor uw schoonheidssalon voor. Bekijk ook onze behandelstoelen voor wimpers. Wilt u zeker weten dat u de juiste behandelstoel voor een schoonheidsspecialiste kiest? Maak dan eens gebruik van onze keuzehulp.