BELLEZI IN UW INBOX

Krijg een maandelijkse update over Bellezi. Laat u inspireren door trends, acties en sfeerbeelden. Kom ook all ins- en outs te weten over ons productassortiment.

Behandelstoel schoonheidsspecialiste

Bellezi is al jarenlang specialist in behandelstoelen. Zo hebben wij een uitgebreid aanbod in behandelstoelen voor schoonheidsspecialisten die elektrisch bedienbaar zijn. De elektrische behandelstoelen van Bellezi zijn ontworpen met oog voor detail. Het kan een schoonheidsspecialiste veel comfort bieden. Niet alleen u en uw werknemers, maar ook uw klanten merken de voordelen van een elektrische behandelstoel in een salon of instituut. Zoekt u als schoonheidsspecialiste een behandelstoel met verwarming? Ook dat is bij Bellezi een mogelijkheid! Dankzij ons Intelligent Heating System kan de stoel verwarmd worden. Er bevinden zich verwarmingselementen in het rugdeel en zitvlak. De elementen kunnen in vijf intensiteiten worden ingesteld en het springt na 30 minuten automatisch in de energiebesparende stand.

Bekijk ons assortiment

Design van de
schoonheidsspecialiste behandelstoel

Al onze behandelstoelen zijn voorzien van ingebouwde LINAK-motoren waardoor de stoelen in verschillende posities kunnen worden ingesteld. Daarbij kennen de stoelen een memoryfunctie waardoor er drie voorkeursposities kunnen worden ingesteld op de handbediening. Door het gebruik van duurzame materialen kennen de behandelstoelen een lange levensduur. Het design geeft de schoonheidsspecialiste behandelstoel een ruimtelijke uitstraling waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor kleinere ruimtes. De behandelstoelen zijn compact ontworpen waardoor er met gemak omheen gewerkt kan worden. Er zijn diverse accessoires beschikbaar voor de behandelstoelen waardoor u de klant ultiem comfort kan bieden. Onder andere verschillende kussen soorten, knierollen en medical wheels zijn er om de gebruikservaring van uw behandelstoel nog beter te maken. Duurzaamheid, comfort en ergonomie geven een goede omschrijving van een schoonheidsspecialiste behandelstoel.

Design van de<br />
<strong>schoonheidsspecialiste behandelstoel</strong><br />

Kwaliteit van de behandelstoelen
voor schoonheidsspecialistes

Bij het ontwerpen van onze behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes werken onze vaste, Nederlandse designers altijd samen met ervaringsdeskundigen waardoor de stoelen optimaal functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Alle behandelstoelen zijn getest tot een gewicht van 250 kg en de motoren tot 10.000 cycli. Hierdoor garandeert Bellezi langdurige stabiliteit. We weten hoe belangrijk de zekerheid is van goedwerkende producten. Daarom zijn alle behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes voorzien van vijf jaar volledige garantie inclusief 24 uursservice wat betekent dat ons serviceteam zeven dagen per week voor u klaar staat. We streven ernaar elk kritisch defect, binnen Nederland, in 24 uur op te kunnen lossen. De producten gaan altijd eerst door een kwaliteitscontrole. Ons zogeheten 8-point-QC-systeem wat inhoudt dat alle producten op acht punten worden gecontroleerd. Benieuwd naar welke acht punten gecontroleerd worden? Pas bij goedkeuring krijgt ieder product het Bellezi QC-label met unieke productiecode. Zo bent u als schoonheidsspecialiste verzekerd van een goedwerkende behandelstoel.

Kwaliteit van de behandelstoelen <br />
<strong>voor schoonheidsspecialistes</strong>

Verschillende behandelstoelen voor schoonheidsspecialistes

Ontdek in onze brochure de verschillende typen elektrische behandelstoelen voor schoonheidsspecialisten die wij aanbieden. Door het grote aanbod is het kiezen van de juiste behandelstoel, voor de verschillende behandelingen die schoonheidsspecialistes aanbieden, niet altijd eenvoudig. Er moet rekening worden gehouden met verschillende aspecten die van belang zijn voor de keuze van een bepaald model. Wij bij Bellezi helpen u graag voor de juiste behandelstoel voor schoonheidsspecialistes! Elke klant wordt voorzien van individueel advies. Doordat wij kunnen leveren uit voorraad kunt u bijna altijd op zeer korte termijn nog worden voorzien van uw nieuwe behandelstoel. Daarbij bieden wij verschillende mogelijkheden binnen de levering en installatie. Onze professionele goed opgeleide bezorgers bezorgen vijf dagen per week, in tijdsblokken van twee uur.

Verschillende behandelstoelen <strong>voor schoonheidsspecialistes</strong>

Keuzehulp Behandelstoel
schoonheidsspecialiste

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. U kunt kiezen voor een volledig elektrische bediening en memorystanden op de handbediening. Denk ook eens na over een voetbediening. De behandelstoelen voor schoonheidsspecialisten bieden optimale stabiliteit en kunnen voorzien worden van een verwarming. Met een kantelfunctie kunt u de salon stoel of bank precies in de gewenste positie zetten. Heeft u dit nodig? Op basis van deze (en meer) criteria stellen wij u aan een aantal modellen behandelstoelen voor uw schoonheidssalon voor. Wilt u zeker weten dat u de juiste behandelstoel voor een schoonheidsspecialiste kiest? Maak dan eens gebruik van onze keuzehulp.