Elektrische
Massagebanken

  • Uit voorraad leverbaar binnen 2 weken
  • 5 jaar garantie
  • Incl. 24 uur-service
Elektrische <br />
<strong>Massagebanken</strong>

Een elektrische massagebank biedt jou en jouw klanten vele voordelen. Want een goede massage kan alleen gegeven worden op een goede massagebank. Daarom moet je jouw elektrische massagebank zeer zorgvuldig kiezen. Om je daarbij te helpen vindt je hier enkele tips, maar je kunt natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen en om advies vragen.

Ergonomisch werken met een elektrische massagebank

Als je dagelijks massages geeft, moet je ervoor zorgen dat je niet alleen het lichaam van de klant verwent, maar ook je eigen lichaam in de gaten houdt. Met een elektrische massagebank kun je dit doen, want de elektrische massagebank kan zonder veel lichamelijke inspanning gemakkelijk in positie en hoogte worden versteld. Noch te hoog als te laag werken is op den duur slecht voor jouw lichaam. Daarom is het van groot belang dat je de elektrische massagebank op een zodanige hoogte instelt dat je ergonomisch kunt werken.

Verder verkopen wij ook comfortabele werkstoelen die je bijvoorbeeld tijdens een voetmassage kunt gebruiken en die perfect aansluiten op het werk op de elektrische massagebank. Je kunt kiezen uit een zadel- of kuipstoel, met of zonder rugleuning. Ook kunt je kiezen welke wielen je wil hebben zodat je, je gemakkelijk kan verplaatsen, maar niet wegglijdt.

De elektrische massagebank biedt vele mogelijkheden

Onze elektrische massagebanken zijn uitermate geschikt voor ontspannings- en sportmassages. Ze zijn comfortabel voor jouw klanten, maar tegelijkertijd volledig afgestemd op de massageprocedures. De bekleding van de comfortabele matras is van hoge kwaliteit en medisch getest. Wij hebben altijd de standaardkleuren zoals carbon en wit op voorraad, maar je kunt ook kiezen voor maatwerk uit vele andere kleuren om de elektrische massagebank geheel naar jouw wensen in te richten.

De elektrische massagebank is voorzien van één tot drie motoren. De motoren zijn van het Deense topmerk Linak en zijn dus van uitstekende kwaliteit. Met één motor kunt je alleen de hoogte van de massagebank elektrisch verstellen, terwijl je met drie motoren ook de mogelijkheid heeft om de been- of rugleuning te verstellen.

Elektrische cosmetische massagebank

Als je naast massages ook cosmetische behandelingen aanbiedt, kan de elektrische massage toch praktisch zijn. De elektrische massagebank heeft namelijk een uitneembaar voetgedeelte, waardoor hij ideaal is voor pedicures. Dus als de focus van jouw klanten vaak op een voetbehandeling ligt, zou je eens moeten kijken naar de voordelen van een elektrische massagebank. En onze elektrische massagebanken zijn ook zeer geschikt als wellness massagebank.

Als je voor jouw klanten de kers op de taart wilt zetten, kunt je ook kiezen voor een elektrische wellnessbank met verwarming. Zo kunt je jouw klanten niet alleen een ongelooflijke massage geven in comfortabele posities, maar ze ook helpen ontspannen met een beetje warmte.

Een elektrische massagebank kopen

Twijfel je nog welke elektrische massagebank geschikt is? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Borne, zodat je de verschillende modellen persoonlijk kunt bekijken. Is de reis naar Nederland te ver? Dan kunt je ook langskomen op een van de beurzen waar wij onze producten tentoonstellen. Zowel in onze showroom als op de beurs kunt je persoonlijk advies krijgen. Want het is niet zo eenvoudig om de juiste massagebank voor jouw werk te vinden. Daarom helpen wij je graag bij jouw keuze. Wil je ons bezoeken op een beurs? Stuur ons dan een e-mail met je gegevens, zodat wij ons kunnen inspannen om vrijkaarten te regelen.