Elektrische
Massagebanken

  • Uit voorraad leverbaar binnen 2 weken
  • 5 jaar garantie
  • Incl. 24 uur-service
Elektrische <br />
<strong>Massagebanken</strong>

Een elektrische massagebank biedt u en uw klanten vele voordelen. Want een goede massage kan alleen gegeven worden op een goede massagebank. Daarom moet u uw elektrische massagebank zeer zorgvuldig kiezen. Om u daarbij te helpen vindt u hier enkele tips, maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen en om advies vragen.

Ergonomisch werken met een elektrische massagebank

Als u dagelijks massages geeft, moet u ervoor zorgen dat u niet alleen het lichaam van de klant verwent, maar ook uw eigen lichaam in de gaten houdt. Met een elektrische massagebank kunt u dit doen, want de elektrische massagebank kan zonder veel lichamelijke inspanning gemakkelijk in positie en hoogte worden versteld. Noch te hoog als te laag werken is op den duur slecht voor uw lichaam. Daarom is het van groot belang dat u de elektrische massagebank op een zodanige hoogte instelt dat u ergonomisch kunt werken.

Verder verkopen wij ook comfortabele werkstoelen die u bijvoorbeeld tijdens een voetmassage kunt gebruiken en die perfect aansluiten op het werk op de elektrische massagebank. U kunt kiezen uit een zadel- of kuipstoel, met of zonder rugleuning. Ook kunt u kiezen welke wielen u wilt hebben zodat u zich gemakkelijk kunt verplaatsen, maar niet wegglijdt.

De elektrische massagebank biedt vele mogelijkheden

Onze elektrische massagebanken zijn uitermate geschikt voor ontspannings- en sportmassages. Ze zijn comfortabel voor uw klanten, maar tegelijkertijd volledig afgestemd op de massageprocedures. De bekleding van de comfortabele matras is van hoge kwaliteit en medisch getest. Wij hebben altijd de standaardkleuren zoals carbon en wit op voorraad, maar u kunt ook kiezen voor maatwerk uit vele andere kleuren om de elektrische massagebank geheel naar uw wensen in te richten.

De elektrische massagebank is voorzien van één tot drie motoren. De motoren zijn van het Deense topmerk Linak en zijn dus van uitstekende kwaliteit. Met één motor kunt u alleen de hoogte van de massagebank elektrisch verstellen, terwijl u met drie motoren ook de mogelijkheid heeft om de been- of rugleuning te verstellen.

Elektrische cosmetische massagebank

Als u naast massages ook cosmetische behandelingen aanbiedt, kan de elektrische massage toch praktisch zijn. De elektrische massagebank heeft namelijk een uitneembaar voetgedeelte, waardoor hij ideaal is voor pedicures. Dus als de focus van uw klanten vaak op een voetbehandeling ligt, zou u eens moeten kijken naar de voordelen van een elektrische massagebank. En onze elektrische massagebanken zijn ook zeer geschikt als wellness massagebank.

Als u voor uw klanten de kers op de taart wilt zetten, kunt u ook kiezen voor een elektrische wellnessbank met verwarming. Zo kunt u uw klanten niet alleen een ongelooflijke massage geven in comfortabele posities, maar ze ook helpen ontspannen met een beetje warmte.

Een elektrische massagebank kopen

Twijfelt u nog welke elektrische massagebank geschikt is voor u? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Borne, zodat u de verschillende modellen persoonlijk kunt bekijken. Is de reis naar Nederland te ver voor u? Dan kunt u ook langskomen op een van de beurzen waar wij onze producten tentoonstellen. Zowel in onze showroom als op de beurs kunt u persoonlijk advies krijgen. Want het is niet zo eenvoudig om de juiste massagebank voor uw werk te vinden. Daarom helpen wij u graag bij uw keuze. Wilt u ons bezoeken op een beurs? Stuur ons dan een e-mail met uw gegevens, zodat wij ons kunnen inspannen om vrijkaarten voor u te regelen.