Esė Hotel SPA & Gastrobar
Litouwen

Esė Hotel SPA & Gastrobar is een hotel in het Litouwse Birštonas. Naast dat u er kunt overnachten biedt het hotel ook een rustige spa en een gezellige gastrobar. Verder is er in het hotel de mogelijkheid tot het organiseren evenementen.

Afbeelding 1 van 3
  • The ESĖ Hotel SPA Gastro Bar massageruimte
  • The ESĖ Hotel SPA Gastro Bar zwembad
  • The ESĖ Hotel SPA Gastro Bar spabanken

Mogelijkheden
Esė Hotel SPA & Gastrobar

Het Esė Hotel beschikt over een luxe spa waar ook een massage mogelijk is. Naast de traditionele massages met een masseur, biedt de spa ook dry jet massages. Hier is geen masseur aanwezig, waardoor u alleen tot uw rust kunt komen.

Voor een gezichtsbehandeling bent u bij de spa van het Esė Hotel ook aan het goede adres. Het hotel werkt met VOYA producten. VOYA is een merk met producten voor lichaam en gezicht. Al deze producten zijn gemaakt op basis van zeewier. Zeewier heeft meerdere voordelen voor de huid, zoals het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de doorbloeding van de huid.

Behalve de spa, heeft het Esė Hotel ook een gastrobar. In dit restaurant kunt u tijdens uw verblijf dagelijks terecht voor uw ontbijt. Daarnaast is diner of een drankje in de avond ook mogelijk.

Mogelijkheden <br />
<strong>Esė Hotel SPA & Gastrobar</strong>

Afgenomen
Producten

Avivo W4 Pro Incl. verwarming

Het Esė Hotel SPA & Gastrobar heeft gekozen voor de Avivo W4 pro. Dit model heeft een verstelbaar hoofdsteun en armleuningen die van positie te veranderen zijn. Daarnaast heeft het hotel gekozen voor de Sympatico Comfort. Dit is een tabouret met zadelzit en een rugleuning. Het Esė Hotel heeft een luxueuze uitstraling. De donkere kleuren van de behandelbank en de tabouret passen hier goed bij.

Sympatico Comfort
Afgenomen<br />
<strong>Producten</strong>

Omgeving
Esė Hotel SPA & Gastrobar

Esė Hotel SPA & Gastrobar ligt midden in een bosrijke omgeving en in de buurt van een rivier. In de omgeving van het hotel liggen meerdere wandelroutes en fietspaden om uw dag mee te vullen. Vanuit het hotel kijkt u de bosnatuur in. U kunt het uitzicht ook bewonderen vanuit de spa.

Omgeving<br />
<strong>Esė Hotel SPA & Gastrobar</strong>