House of Joy & Health
Zwolle Nederland

House of Joy & Health is een oase van rust en ontspanning, gelegen in een charmant grachtenpand in het hart van Zwolle. Dit familiebedrijf verwelkomt gasten voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen voor zowel het lichaam als voor het gezicht.

Afbeelding 1 van 4
  • House of joy health zwolle
  • Zwolle house of joy health zwolle
  • House of joy health zwolle x bellezi
  • House of joy health zwolle buiten

Over House of
Joy & Health

House of Joy & Health is opgericht in 2009 door Carine Bouwman-Muller. Het bedrijf is meer dan alleen een schoonheidssalon, waar het totaalplaatje helemaal klopt. Het grachtenhuis aan de Zwolse grachten is een plaats waar ontspanning en huidverbetering centraal staan.

Over House of<br />
<strong>Joy & Health</strong>

Afgenomen
Bellezi Producten

House of Joy & Health heeft verschillende behandelstoelen en wellnessbanken van Bellezi staan. Als is er gekozen voor de Silk Evo S4. Deze behandelstoel heeft kantelfunctie en een afneembaar voetdeel. Hierdoor is de stoel te gebruiken voor verschillende behandelingen.

Naast de Silk Evo, heeft House of Joy & Health gekozen voor Velvet Evo W4 Pro Podo’s. Voor een wellnessbank heeft de Velvet Evo een lage instap en ultiem comfort door het Cloud 9 Super Soft Mattress™ en bekleed zandkleurige badstof hoezen. De maximale werkhoogte van de bank maakt het mogelijk om staand te behandelen.

Afgenomen<strong><br />
</strong><strong>Bellezi Producten</strong>

Accessoires
& andere producten

Om goed te kunnen werken heeft House of Joy & Health gekozen voor de Sympatico Comfort. Deze tabouret heeft een zadelzit en een rugleuning. Dit bevordert de werkhouding van de behandelaar.

Niet alleen dragen de nekkussens bij aan comfort, ook is het bedrijfslogo een prachtig statement. Deze is overigens ook terug te vinden op de speciale trolleys. De nekkussen zijn, net als de behandelstoelen en wellnessbanken, bekleed met Silverquard® kunstleer in de kleur Taupe.

Accessoires<strong><br />
</strong><strong>& andere producten</strong>

Behandelingen & Producten
Bij House of Joy & Health

House of Joy & Health biedt een breed behandelpalet aan. Van uiteenlopende huidbehandelingen tot lichaamsrituelen en een speciale wimper- en wenkbrauw bar. Verder biedt de salon een Zwitserse Valmont behandeling. Dit is een celtherapie gericht op anti-aging.

Voor een aantal van de huidbehandelingen maakt House of Joy & Health gebruik van de producten van Hannah Huidcoach®. Hannah is een gerenommeerde huidcoach die samenwerkt met onafhankelijke salons verspreid over heel Nederland en een deel van België.

<strong>Behandelingen & Producten</strong><br />
Bij House of Joy & Health