The Gleneagles® Hotel

Gelegen tussen de prachtige glooiende heuvels van Perthshire wordt het 850 hectare grote landgoed Gleneagles als ware ‘speeltuin’ gezien. Van perfect golfen, spannende bezigheden en familieplezier tot chique bars, restaurants en een fijne rustgevende spa.

Ontdek de wereld van wellness in het Gleneagles Hotel. Daar waar je hartelijk wordt ontvangen. In het rustgevende toevluchtsoord voel je de zorgen wegdrijven door middel van een onvergetelijke Spa & Wellness ervaring. Een plek voor rust in geest, lichaam en ziel. Gebruik wordt gemaakt van een reeks oliemengsels met natuurlijke botanische middelen, direct van het platteland van Perthshire.

Afbeelding 1 van 4
  • Glenn eagles hotel x bellezi 1
  • Glenn eagles hotel x bellezi
  • Gleneagels
  • Gleneagels atmosphere

Over
De keuze

Het Gleneagles Hotel koos voor een van de Bellezi behandelstoelen. De Silk Evo S4 met SilverGuard bekleding in de kleur Plata. Ook koos het hotel voor de Velvet Evo wellnessbanken met SilverGuard bekleding in de kleur Taupe. Deze twee kleuren lopen prachtig in lijn met de klassieke stijl die de wellness uitstraalt. Daarnaast bieden deze modellen al het comfort en het gemak dat nodig is voor gezicht- en lichaamsbehandelingen.

<strong>Over</strong><br />
De keuze

Impressie

De Spa bezit prachtige ruimtes voor ontspanning, herstel en verjonging. Compleet met een moderne kijk op oude geneeskrachtige therapieën en gebruikmakend van de opmerkelijke kracht van de natuur om het welzijn te stimuleren. Een plek waar de buitenwereld naar binnen terugvloeit. Een plek om echt tot rust te komen. De spabehandelingen zijn ontworpen in samenwerking met een aantal van ’s werelds meest toonaangevende wellnessmerken. Vier hier het geluk van je gezondheid en het leven zelf.

<strong>Impressie</strong>

Het Gleneagles Hotel

Het Gleneagles Hotel opende in 1924 voor het eerst haar deuren. Gleneagles creëerde in het jaar 2008 The Spa by ESPA, een bekroonde spa met maar liefst 18 behandelkamers. Het team bestaat uit gespecialiseerde therapeuten, welke klaar staan om te ondersteunen bij het verkrijgen van nieuwe energie, het herontdekken van de geest, ziel & lichaam of gewoon om te ontspannen.

De luxe spa-dagen van Gleneagles zijn een betoverende mix, van oude filosofieën en moderne technieken, liefdevol samengesteld in de prachtige omgeving van een van de beste spa- en wellnessruimtes van Schotland.

Je kunt er terecht voor de resident spa, een drie daagse wellness retraite en de beautylodge. Daarnaast beschikt het over een gym en verschillende zwembaden.

<strong>Het Gleneagles Hotel</strong>