Vivi Spa & Beauty
Moldavië

In de hoofdstad van Moldavië bevindt zich Vivi Spa & Beauty. Deze spa legt de nadruk op een individuele benadering, waarbij iedereen de aandacht krijgt die ze verdienen. Vivi Spa zet zich in voor zowel het fysieke als mentale welzijn van haar klanten. De nadruk ligt op een totaalbeleving, wat duidelijk naar voren komt in zowel de luxe inrichting van de spa als het behandelingsaanbod.

Afbeelding 1 van 2
  • Vivi Spa Beauty
  • Vivi Spa Beauty Wellnessbank

Over Vivi Spa
& Beauty

Door elke klant een individuele behandeling te bieden, kan de spa zorg en aandacht schenken aan zowel de mentale als fysieke gezondheid van haar klanten. Bij Vivi Spa kunt u ontsnappen aan het alledaagse leven, waardoor u volledig tot rust komt. Het team van Vivi Spa bestaat uit diverse schoonheidsspecialisten, laserdeskundigen en masseurs.

<strong>Over Vivi Spa </strong>
<br />

& Beauty<br />

Afgenomen
Producten

Vivi Spa heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 Pro wellnessbanken. De spa heeft deze banken in de kleur taupe met een zwart onderstel. De banken zijn voorzien van luxe op-maat-gemaakte zwarte badstof hoezen en passen perfect in het industriële interieur van de spa.

De Velvet Evo's zijn geschikt voor zowel gezichts- als lichaamsbehandelingen. Dankzij de twee aluminium kolommen zijn deze multifunctionele banken zeer stabiel. Verder is de Velvet Evo, net als andere wellnessbanken, bekleed met Silverquad-kunstleer. De Velvet Evo is steeds vaker te vinden in klinieken waar laserbehandelingen worden aangeboden, wat ook het geval is bij Vivi Spa. Het Cloud 9 Super Soft Mattress™ met verwarming zorgt voor meer ontspanning en comfort tijdens deze soort behandelingen.

<strong>Afgenomen </strong>
<br />

Producten<br />

Aangeboden
Behandelingen

Vivi Spa & Beauty biedt diverse behandelingen voor het gehele lichaam aan. Hierbij kunt u denken aan massages, laserontharing en ultrasone reiniging van de gezichtshuid. Dit is een speciale reinigingsmethode die gebruik maakt van geluidsgolven. Naast deze diverse behandelingen kunt u ook genieten van verschillende zwembaden, sauna's en jacuzzi's in het Spa Centre.

<strong>Aangeboden </strong><br />
Behandelingen<br />