Brochure 2024

  • Deze ontvangt u in uw mailbox én optioneel in de brievenbus.
<b>Brochure 2024</b>

Uitgelichte producten
in de brochure

Silk Evo S4 Incl. verwarming

Met trots introduceren wij de vernieuwde Silk Evo S4: nu in een stijlvol carbon zwart ontwerp. Naar aanleiding van uw feedback heeft de standaard Silk Evo plaatsgemaakt voor de zwarte variant die een goede aansluiting vindt bij de hotel chique en moderne salons met een warm kleurenpalet.

Cloud 9 Kussen

Na de komst van zowel het nek- als hoofdkussen, maakt nu ook het Cloud 9 kussen zijn opwachting in het Bellezi assortiment. De perfecte combinatie van comfort en goede ondersteuning voor zowel nek als hoofd.

In vier kleuren leverbaar

Fasano W3 Incl. verwarming

Wanneer er veel en stevige massages worden uitgeoefend op bank, raden wij aan om een bank te kiezen met twee kolommen.

De Fasano W3 is geliefd door haar compacte design en de enkele gesloten kolom. Deze bank wordt veelal gekozen door schoonheidssalons en laserklinieken. De Fasano heeft een nieuw design waarbij de gezichtsuitsparing plaats heeft gemaakt voor een aaneengesloten matras.

<strong>Uitgelichte producten</strong><br />
in de brochure

Bellezi Brochure
Waarom ontvangen?

Bent u op zoek naar een nieuwe bank of stoel en vindt u het moeilijk om via de website de producten met elkaar te vergelijken? Vraag dan de nieuwe Brochure voor 2024 aan. Deze ontvangt u in uw mailbox én optioneel fysiek bij u in de brievenbus.

Een Brochure met meer informatie over zakendoen met Bellezi, onze verschillende leveringsmogelijkheden, nieuwe producten, verbeteringen in het huidige assortiment en prachtige sfeerbeelden van onze trouwe en nieuwe klanten en partners.

<strong>Bellezi Brochure</strong><br />
Waarom ontvangen?