Bellezi
Massagebanken

  • Uit voorraad binnen 2 weken leverbaar
  • 24-uursservice
  • 5 jaar garantie
Bellezi<br />
<strong>Massagebanken</strong>

Met behulp van aanwijzingen van massagespecialisten zijn de Bellezi massagebanken ontwikkeld en ontworpen door Nederlandse designers. De massagebanken hebben een ruimtelijke uitstraling en zijn voorzien van Bellezi Soft Foam matrassen die elke client goed comfort biedt. Dit maakt dat de banken ideaal zijn voor iedere massagebehandeling. Alle massagebanken zijn medisch gecertificeerd bekleed en daardoor bestand tegen diverse soorten vloeistoffen. Deze bekleding is standaard op voorraad in de kleuren Carbon zwart en wit; het onderstel is voorzien van een wit onderstel. Weet u zeker dat u op zoek bent naar een massagebank? Of zoek u toch een wellnessbank? Deze zijn voorzien van een Bellezi Intelligence Heating system, bieden ultiem comfort en kunnen zeer geschikt zijn voor zowel gezicht- als lichaamsbehandelingen. Bekijk hier onze wellnessbanken.

Elektrische massagebanken

Alle massagebanken van Bellezi zijn elektrisch verstelbaar. De elektrische massagebanken zijn voorzien van één of drie motoren van het Deense topmerk Linak. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om de massagebank op de juiste hoogte in te stellen. Dit is zeer prettig wanneer u verschillende massages aanbiedt, want elke massage kent ten slotte een eigen manier van behandelen waarbij u telkens een andere houding aanneemt. De elektrische massagebanken zijn makkelijk te bedienen door middel van een eenvoudig af te lezen afstandsbediening. Ook beschikken de elektrische massagebanken over een memory functie die drie standen kent, zo kunt u de meest gebruikte standen makkelijk instellen.

Extra opties Bellezi massagebanken

Voor onze Bellezi massagebanken hebben we verschillende opties en accessoires ontworpen. Met behulp van deze opties en accessoires kunt het comfort van jouw elektrische massagebank optimaliseren. Door gebruik te maken van een van deze extra’s zal de gebruikservaring van jouw Bellezi massagebank nóg beter worden. Naast het comfort en gebruiksgemak die de opties bieden, zorgt u er ook voor dat de massagebank zo volledig eigen wordt gemaakt. De extra’s bestaan onder andere uit voetbediening, verschillende hoofd- en massagekussens die steun bieden en knierollen welke zorgen voor extra comfort tijdens een behandeling. Benieuwd naar alle opties en voorzieningen voor jouw Bellezi massagebank? Ontdek de mogelijkheden op een rij. Deze kunt u hier vinden op de pagina waar alles uitgebreid wordt beschreven.

Massagebank kopen?

Massagebank kopen? Bekijk hier meer over de levering en installatie. Meer weten over de garantie en service? Door middel van het gebruik van de meest duurzame materialen kennen de massagebanken van Bellezi een lange levensduur. Ondanks de lange levensduur van onze massagebanken bieden wij standaard een fabrieksgarantietermijn van vijf jaar inclusief 24 uursservice aan. Mocht u aanlopen tegen welk defect dan ook? Ons team van servicemedewerkers staat zeven dagen per week voor jou klaar! Zo kunt u zonder zorgen een massagebank kopen.

Garantie massagebank

Bellezi garandeert dat elk kritisch defect, dat binnen de garantietermijn valt, voor klanten in Nederland binnen 24 uur kosteloos wordt opgelost. Ook worden de massagebanken pas goedgekeurd op basis van een kwaliteitscontrole. Deze kwaliteitscontrole bestaat uit ons zogeheten 8-point-QC-systeem. Nadat deze controle is uitgevoerd en massagebank op elk van de acht punten kan worden afgevinkt, worden de massagebanken voorzien van het Bellezi QC-label met een unieke productiecode. Een massagebank kopen, maar eerst alle acht punten controleren? Bekijk hier de kwaliteitscontrole lijst!

Veelgestelde vragen

Is de massagebank elektrisch verstelbaar?

Onze massagebanken zijn elektrisch verstelbaar. Dat betekent dat ze verschillende motoren hebben waarmee de delen van de massagebanken los van elkaar kunnen bewegen. U heeft de keuze uit de Faro M1 met een motor (in hoogte verstelbaar) of de Faro M3 met drie motoren (hoogte-, rug- en beenverstelling).

Wilt u een massagebank met verwarming?

Onze massagebanken zijn niet standaard voorzien van een verwarmingselement. Neem eens een kijkje bij onze elektrische wellnessbanken. Dit is de luxere versie van een massagebank met verwarming. Deze zijn voorzien van het Intelligent Heating System die kan opwarmen tot wel vijf verschillende intensiteiten.

Wat zijn de afmetingen van een massagebank?

De afmeting van een massagebank kan zeer uiteenlopend zijn. De lengte van onze Faro massagebank is 208 centimeter. Met een breedte van 75 centimeter is er voldoende ruimte voor de perfecte massage. Daarnaast kan de massage in hoogte versteld worden. Met een instaphoogte van 60 centimeter en een maximale werkhoogte van 96 is er voor iedere professional wel een comfortabele hoogte om aan te werken.

Waar vind ik een passende massagebank hoes?

Deze kunt u ook bij Bellezi vinden. Onze hoezen zijn per model op maat gemaakt. Standaard zijn onze hoezen van het materiaal badstof gemaakt en hebben ze een of meerdere elastieken die ervoor zorgt dat ze aangesloten zitten op het matras. Mocht u veel gebruik van olie maken, werp dan eens een blik op de PU hoezen. Liever een nog luxere beleving? De velvet massagebank hoes sluit met zekerheid aan op uw verwachtingen.