FAQ Bellezi

  • Levering & installatie
  • Betalen
  • Bestellen
  • Klantenservice
<strong>FAQ Bellezi</strong>

Levering & installatie

Met welke levertijd moet ik rekening houden?

Vrijwel alle producten, met uitzondering van de stoelhoezen, zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook alle getoonde behandelstoelen en wellnessbanken zijn direct leverbaar. De bezorging van de behandelstoelen en wellnessbanken zal in overleg met u ingepland worden. Indien noodzakelijk kunnen wij dezelfde dag nog leveren. Voor een 'same-day delivery' kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij alle details met u af kunnen stemmen wat betreft de levering en installatie. De stoelhoezen zullen in veel gevallen op maat gemaakt worden en zullen uiterlijk veertien dagen na bestelling geleverd worden. Overige producten zullen na ontvangst van de betaling binnen één werkdag verstuurd worden.

Hoe lang heb ik garantie op mijn product?

Bellezi geeft op alle behandelstoelen en banken vijf jaar fabrieksgarantie op de bekleding en de elektra. De eerste twee jaar bent u bij de behandelstoelen en banken ook gedekt met ons 24-uursservice-systeem, wat inhoudt dat als er problemen zijn met uw stoel of bank, wij deze binnen 24 uur voor u op zullen lossen, zodat u altijd verder kan zonder dat u enige voorrijkosten betaalt. Overige producten zijn standaard voorzien van twee jaar garantie. Bij de behandelstoelen en massagebanken is het daarnaast mogelijk tot twee jaar garantie bij te kopen.

Pakket niet ontvangen, wat nu?

Pakketten worden bij Bellezi altijd aangetekend opgestuurd en na verzending ontvangt u van ons een track-and-trace-code waarmee u uw pakket kan traceren. Mocht u hier niet uitkomen, dan kunt u het best contact opnemen met ons serviceteam, zodat we u kunnen assisteren bij het traceren van uw producten.

Hebben jullie showroom modellen of outlet modellen?

Bellezi vernieuwt met enige regelmaat haar showroom en ruilt ook stoelen in. Daarom hebben we ook outlet modellen die tegen erg gunstige prijzen verkocht worden. Deze outlet modellen staan niet op de site en u kunt hiervoor het best contact opnemen met onze verkoopafdeling om te checken wat er beschikbaar is voor uw budget.

Ruilen jullie stoelen in?

Wij ruilen zeker stoelen in. Ongeacht uw model of merk zullen wij proberen een zo scherp mogelijke prijs te bieden voor uw stoel. Stuur een foto van uw stoel naar info@bellezi.com, geef daarbij aan in welk Bellezi-model u interesse heeft en we zullen contact opnemen om u een zo goed mogelijke aanbieding te geven.

Nemen jullie oude stoelen mee?

Wij kunnen uw oude stoel kosteloos meenemen indien u dat wenst. We raden u wel aan om dit aan te geven bij uw bestelling of om een bezorgafspraak te maken.

Tillen jullie de behandelstoelen en banken ook naar boven (of beneden)?

Bellezi plaatst de stoelen overal waar nodig. Echter kan het voorkomen dat de behandelstoel of bank niet in zijn geheel naar boven kan in verband met de afmetingen of het gewicht. In dat geval moeten we de stoel demonteren en ter plaatse installeren. We zijn dan wel genoodzaakt om hier extra kosten voor in rekening te brengen in verband met de extra tijd die we hiervoor moeten reserveren. Indien uw stoel naar boven of beneden moet, raden wij aan om dit aan te geven bij de bezorgafspraak zodat we met u kunnen overleggen of demontage noodzakelijk is.

Ik wil mijn product ruilen

Het is natuurlijk mogelijk dat uw product niet geheel voldoet aan uw wensen of eisen. In dat geval is het zeker mogelijk om uw product te ruilen voor een ander Bellezi-product. We raden u aan om in dit geval zo snel mogelijk contact op te nemen met onze serviceafdeling, zodat wij naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Mijn product is defect geleverd

Indien uw product defect is afgeleverd, kunt u het best telefonisch of per mail contact met ons opnemen. We zullen dan zo snel mogelijk met een passende oplossing komen.

Mijn product is incompleet geleverd

Indien uw product incompleet is afgeleverd, kunt u het beste telefonisch of per mail contact met ons opnemen. We zullen dan zo snel mogelijk met een passende oplossing komen.

Betalen

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons via diverse methodes betalen. Indien u gekozen heeft voor een levering door het bezorgteam van Bellezi, dan kunt u deze bij levering pinnen en is het ook mogelijk om bedragen onder € 10.000.- contant te voldoen.

Facturen

Bij elke bestelling ontvangt u als Bellezi-klant een factuur. Deze ontvangt u zowel digitaal als bijgesloten bij uw productlevering. Mocht u een factuur kwijt zijn of wilt u deze digitaal ontvangen, neem dan contact op met onze serviceafdeling.

Bestellen

Advies en hulp nodig bij kiezen?

Wilt u advies bij uw keuze voor een van de Bellezi-producten dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen om te bespreken welk product het beste bij u past. Onze specialisten staan dagelijks van 08:00 uur tot 22:00 uur voor u klaar om u van het beste advies te voorzien!

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen gaat het makkelijkst per mail of telefonisch. Onze verkopers zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur.

Bestelling wijzigen of annuleren

Indien u reeds betaald heeft, dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen zodat we snel en eenvoudig kunnen controleren wat de status is van uw bestelling en zodat we deze alsnog aan kunnen passen.

Voorraadstatus

Vrijwel alle producten, met uitzondering van de stoelhoezen, kunnen wij uit voorraad leveren. Mocht het product niet op voorraad zijn, dan nemen wij direct contact met u op om dit met u te bespreken en te overleggen of er een alternatief product aangeboden kan worden.

Klantenservice

Contact

Wij zijn op diverse manieren te bereiken en staan graag voor u klaar om u verder te helpen. Dit kan telefonisch, per mail, Facebook, Instagram of WhatsApp. Daarnaast spreken al onze medewerkers Nederlands, Duits en Engels.

Klachten over een product?

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over onze producten of service. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we zouden u willen vragen om in dat geval telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we direct een oplossing kunnen bieden voor uw probleem. Telefonisch kunnen we u garanderen dat er direct een concrete oplossing komt. Per mail of sociale media kan het iets langer duren voordat u een antwoord krijgt.

Bereikbaarheid

Omdat we als geen ander begrijpen dat onze klanten erg druk zijn overdag, staan wij dagelijks (dus ook op zaterdag en zondag) voor u klaar om u te woord te staan. Telefonisch kunt u ons elke dag bereiken van 08:00 – 22:00 uur.

Contactopties
  • Bel +31 (0)74 3766351 (direct antwoord).
  • Stel je vraag via Facebook (antwoord binnen 30 min).
  • Stuur een e-mail (antwoord binnen één werkdag).