Massagebed

  • ✓ Binnen 2 weken uit voorraad leverbaar
  • ✓ 5 Jaar garantie
  • ✓ 24-uurs service
<strong>Massagebed</strong>

Welk massagebed
Past in mijn behandelruimte?

Wanneer je op zoek bent naar een massagebed, wil je waarschijnlijk dat deze jarenlang meegaat. Een massagebed is een langetermijninvestering waarbij kwaliteit en duurzaamheid een rol kunnen spelen bij de aankoopbeslissing. Naast kwaliteit en duurzaamheid is het voor jou als behandelaar ook belangrijk dat je ergonomisch kunt werken.

<strong>Welk massagebed </strong><br />
<strong>Past in mijn behandelruimte?</strong><br />

Eenvoudige bediening
Elektrisch massagebed

Het gebruiksgemak van je massagebed kan een belangrijk aspect zijn. Als je als behandelaar inspannende behandelingen moet uitvoeren, is het erg prettig om een massagebed te hebben die je gemakkelijk kunt bedienen. Dankzij de eenvoudige hoogte-, been- en rug verstelling is de positie van elke elektrisch massagebed eenvoudig te veranderen. Daarnaast kun je het massagebed ook voorzien van verschillende accessoires, zoals hoofd- en neksteunkussens of knierollen. Op deze manier combineert een wellness behandelstoel comfort en welzijn in perfecte harmonie. En het allerbeste: het massagebed kan elektrisch verwarmd worden.

<strong>Eenvoudige bediening</strong><br />
<strong>Elektrisch massagebed </strong><br />

Kwaliteit elektrisch
Massagebed

Als behandelaar wil je ervoor zorgen dat je klanten zich volledig kunnen ontspannen en de wellness- of massagebehandeling op een prettige manier kunnen ervaren. De wellness- en massagebedden van Bellezi zijn geschikt voor alle wellness- en massagebehandelingen. De massagebedden zijn afgewerkt met Silverguard bekleding. Deze bekleding biedt een uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het leder is eenvoudig schoon te maken, wanneer er bijvoorbeeld met etherische oliën wordt gewerkt.

<strong>Kwaliteit elektrisch</strong><strong><br />
Massagebed</strong>

De beste ervaring
Massagebed

Om de best mogelijke wellness ervaring voor jouw klanten te garanderen, moeten de massagebedden aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Bij Bellezi worden daarom de massagebedden tot het uiterste getest en gecontroleerd. Om verdere kwaliteit te garanderen, zijn de massagebedden standaard uitgerust met de hoogste kwaliteit motoren van het Deense merk LINAK®. Onderdelen zoals armsteunen en hoofdsteunen zijn eenvoudig te monteren en demonteren. Ook om deze volledige functionaliteit te garanderen, worden de elektronica en behuizing vooraf grondig getest.

<strong>De beste ervaring</strong><br />
<strong>Massagebed</strong>

Een massagebed kopen?

Elke behandeling vindt plaats op een massagebed. Een kwalitatief hoogwaardig massagebed is daarom een absolute must voor jouw wellness- of massageruimte. Bij Bellezi geven wij graag meer informatie over de verschillende massagebedden die wij aanbieden. Alle wellness massagebedden van Bellezi voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn een waardevolle aanvulling voor jouw behandelruimte.

<strong>Een massagebed kopen?</strong><br />