Hotel Deimann
Duitsland

In de Duitse plaats Schmallenberg vindt u Hotel Deimann. Het hotel staat er bekend om dat het alles goed geregeld heeft. Het hotel werkt onder de visie waarmee het optimale geluk van de gast voorop staat.

Afbeelding 1 van 2
  • Hotel Deimann vooraanzicht
  • Hotel Deimann Spa

Mogelijkheden
Hotel Deimann

Naast overnachten in Hotel Deimann heeft het ook een spa. Deze spa biedt verschillende mogelijkheden om tot rust te komen. Het hotel heeft terrassen waar u kunt genieten van de rust. Het hotel biedt een grote keuze aan vitaliteits-, wellness- en beautybehandelingen aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld massages, HydraFacials en begeleide activiteiten.

Verder worden er regelmatig evenementen georganiseerd. In het restaurant kunt u dagelijks ontbijten en dineren. Ook is de hotelbar elke avond open om er een gezellige avond van te maken. Verder ligt het hotel vlak bij een golfbaan. Gasten hoeven zich dus niet te vervelen.

Mogelijkheden<br />
<strong>Hotel Deimann</strong>

Afgenomen
Producten

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

Hotel Deimann heeft gekozen voor de Velvet Evo W4 pro podo’s. Het multifunctionele bed is stabiel door haar twee aluminium kolommen. Ook kan de zero-grafity positie van het model helpen bij het bevorderen van de bloedsomloop. Het model is geschikt voor lichaams- en gezichtsbehandelingen. Hotel Deimann heeft gekozen voor de kleur Silverguard Wit met wit onderstel. Dit past goed in de rustgevende uitstraling van het hotel

Afgenomen <br />
<strong>Producten</strong>

Hotel
Omgeving

Hotel Deimann ligt in het gebied Sauerland. Sauerland staat bekend om de mooie natuur. In de winter is het de ideale plaats om te verblijven voor uw skivakantie. Het hotel is een klein half uur van de skiplaats Winterberg.

In de zomer kunt u lopend of fietsend genieten van de mooie omgeving. Vanuit Hotel Deimann lopen verschillende wandel- en fietsroutes. Hotel Deimann biedt ook de mogelijkheid tot een begeleide fietsroute. Zo kunt u zonder moeite de omgeving Sauerland ontdekken.

Hotel<br />
<strong>Omgeving</strong>