Huidkliniek Twente
Nederland

Middenin Almelo vindt je Huidkliniek Twente. Het bedrijf heeft meer dan tien jaar ervaring. Eigenaresse Loes opende in 2021 haar eigen plekje vlak bij het centrum. Het is het pand van haar dromen op een geweldige plek.

Afbeelding 1 van 2
  • Huidkliniek Twente
  • Huidkliniek Twente balie

Ontstaan
Huidkliniek Twente

Huidkliniek Twente is in 2011 opgericht door Loes Lammertink. Loes heeft in 2007 haar opleiding tot huidtherapeut afgerond. De eerste jaren van het bedrijf heeft het geen eigen pand gehad. In die tijd heeft het in verschillende medische panden gezeten. In 2021 kwam de mogelijkheid om met het bedrijf naar een eigen pand te gaan. Loes en haar team konden deze kans niet voorbij laten schieten. Inmiddels bestaat het team van Huidkliniek Twente uit verschillende huidtherapeuten en een medisch arts.

Ontstaan<br />
<strong>Huidkliniek Twente</strong>

Afgenomen
Producten

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

Huidkliniek Twente heeft gekozen voor de wellnessbank Velvet Evo W4 pro. Deze behandelbank heeft verstelbare armleuningen waardoor de behandelaar goed bij het gezicht van de client kan werken. Verder kan de behandelbank in een zero gravity positie worden gebracht. Dit is goed voor bijvoorbeeld spierpijn en rugklachten.

Sympatico Comfort

Naast de wellnessbank heeft Huidkliniek Twente gekozen voor de Sympatico Comfort. Deze tabouret heeft een rugleuning en een zadelzitting. Dit bevordert de zithouding van de behandelaar. De kleur en uitstraling van de Silverguard bekleding op de bank en tabouret sluiten naadloos aan op het luxe interieur in de kliniek.

Afgenomen <br />
<strong>Producten</strong>

Aangeboden
Behandelingen

Huidkliniek Twente biedt een variatie aan behandelingen. Veel van de behandelingen zijn gericht op het gezicht van de klant. Dit zijn bijvoorbeeld HydraFacials en acnebehandelingen. Ook verwijderd de huidkliniek permanente make up door middel van laseren.

Daarnaast biedt het huidbehandelingen voor het gehele lichaam. Denk hierbij aan microneedling of laserontharing. Ook kunnen cliënten hier terecht voor het verwijderen van tatoeages. Dit wordt net als het verwijderen van permanente make up gedaan met laserbehandelingen. De medisch arts, die werkzaam is bij de huidkliniek, mag ook behandelingen uitvoeren zoals het injecteren van fillers.

Aangeboden<br />
<strong>Behandelingen</strong><br />