SQIN Huidcoaching
Deventer

Ontdek SQIN Huidcoaching, gevestigd in het levendige hart van Deventer. Hier wordt een toegewijde benadering van huidverzorging gehanteerd, waarbij de focus ligt op het vervullen van de individuele behoeften van de huid.

Afbeelding 1 van 3
  • Sqin huidcoaching deventer behandelruimte
  • Sqin huidcoaching deventer inrichting salon
  • Behandelstoel wimpers

Over
SQIN Huidcoaching

Bij Sqin Huidcoaching in Deventer wordt elke gezichtsbehandeling wordt zorgvuldig op maat gemaakt, afgestemd op de unieke kenmerken van ieders huidtype en de actuele huidconditie. Of klanten nu worstelen met specifieke huidproblemen of simpelweg een behoefte aan ontspanning aan ontspanning hebben, SQIN verwelkomt eenieder met gastvrijheid.

Over<br />
<strong>SQIN Huidcoaching</strong>

Merken & behandelingen
SQIN Huidcoaching Deventer

Eigenaresse Marieke: "Mensen doen vaak pas iets aan hun huid als het slecht gaat, terwijl je er veel profijt van hebt als je altijd aan je huid blijft werken." Daarom wordt er bij deze zaak gewerkt met merken van hoge kwaliteit. Zoals Hannah Huidcoach, Juliette Armand en de geavanceerde Microneedling Dermapen-technologie.

Merken & behandelingen<br />
<strong>SQIN Huidcoaching Deventer</strong>

Bellezi Producten
bij SQIN

Velvet Evo W4 Pro Incl. verwarming

SQIN koos voor de meest uitgebreide wellnessbank, de Velvet Evo W4 Pro in de kleur Silverguard Taupe met een zwart onderstel. Deze wellnessbank is geschikt voor zowel gezicht- als lichaamsbehandelingen. De verstelbare armsteunen aan de hoofdzijde maken het mogelijk om dicht bij het gezicht te behandelen, zonder matras volume te missen.

Onder het custom wish label biedt Bellezi verschillende mogelijkheden om wellnessbanken of behandelstoelen nog verder naar wens te ontwikkelen. Hier is gekozen voor velours hoezen in een zacht groene tint.

Sympatico Comfort

Ook is gekozen voor een werkstoel. Deze Sympatico Comfort tabouret is qua look en feel een passende aanvulling op de wellnessbank. De zadelzit creëert een actieve werkhouding.

Bij deze stoel én het bijpassende nekkussen is ook gekozen voor op maat gemaakte hoezen.

Figo S4 Incl. verwarming

Eerder heeft SQIN Huidcoaching al gekozen voor de Figo. Deze behandelstoel is geschikt voor gezichts-, lichaams- en pedicure behandelingen. Later is hier de wellnessbank Velvet Evo Pro Podo bijgekomen.

<strong>Bellezi Producten </strong><br />
bij SQIN