Swap the seat

Upgrade the room & Boost your treatment

Bij het inruilen van uw huidige Bellezi behandelstoel of wellnessbank krijgt u korting op de nieuwe aankoopofferte! Hier zit geen druk achter, het voorstel is vrijblijvend! Bekijk hieronder het voordeel dat u kunt ontvangen.

<strong>Swap the seat</strong>

Inruilvoordeel op
behandelstoelen

Door de jaren heen zijn er veel innovaties gedaan. Niet alleen door intensieve samenwerkingen met onze leer- motor- en matras leveranciers, maar ook door iedere keer weer te luisteren naar de vraag vanuit onze klanten en dit mee te nemen in het ontwikkel- en verbeter proces.

De inruildeals worden bepaald op basis van de jaarlijkse afschrijving van de gekochte Bellezi behandelstoel. Bekijk hieronder uw voordeel dat kan oplopen tot wel 1600 euro.

<strong>Inruilvoordeel op</strong><br />
behandelstoelen

Inruilvoordeel op
wellnessbanken

15 jaar geleden zagen we in de schoonheidssalons vooral de klassieke behandelstoel. Witte kappen, witte bekleding. Degelijke stoelen; in de breedste zin van het woord. We beseften dat deze functionaliteiten niet mochten onderdoen, maar ook dat er op het gebied van design en comfort nog een grote slag te slaan was. Zo is Bellezi als bedrijf ook gegroeid en hebben we veel geleerd. Herkent u uw gekochte wellnessbank bij deze foto's?

De inruildeals worden bepaald op basis van de jaarlijkse afschrijving van de gekochte Bellezi wellnessbank. Bekijk hieronder uw voordeel dat kan oplopen tot wel 1850 euro.

<strong>Inruilvoordeel op</strong><br />
wellnessbanken<br />

Wat is uw stoel
of bank waard?

Weet u nog niet welke stoel of bank u wil aanschaffen, maar bent u wel benieuwd naar de inruilwaarde van uw huidige item? Mail dan een aantal foto's van uw Bellezi item naar info@bellezi.com met als onderwerp 'Inruilactie Bellezi' en onze verkoopmedewerker zal contact met u opnemen.

Wat is uw stoel<br />
<strong>of bank waard?</strong>

Swap the seat, upgrade your room & boost your treatment.