Swap the seat

Upgrade the room & Boost your treatment

Bij het inruilen van je huidige Bellezi behandelstoel of wellnessbank ontvang je korting op de nieuwe aankoopofferte! Hier zit geen druk achter, het voorstel is vrijblijvend! Bekijk hieronder het voordeel dat je kunt ontvangen.

<strong>Swap the seat</strong>

Inruilvoordeel op
behandelstoelen

Door de jaren heen zijn er veel innovaties gedaan. Niet alleen door intensieve samenwerkingen met onze leer- motor- en matras leveranciers, maar ook door iedere keer weer te luisteren naar de vraag vanuit onze klanten en dit mee te nemen in het ontwikkel- en verbeter proces.

De inruildeals worden bepaald op basis van de jaarlijkse afschrijving van de gekochte Bellezi behandelstoel. Bekijk hieronder het voordeel dat kan oplopen tot wel 1600 euro.

<strong>Inruilvoordeel op</strong><br />
behandelstoelen

Inruilvoordeel op
wellnessbanken

15 jaar geleden zagen we in de schoonheidssalons vooral de klassieke behandelstoel. Witte kappen, witte bekleding. Degelijke stoelen; in de breedste zin van het woord. We beseften dat deze functionaliteiten niet mochten onderdoen, maar ook dat er op het gebied van design en comfort nog een grote slag te slaan was. Zo is Bellezi als bedrijf ook gegroeid en hebben we veel geleerd.

De inruildeals worden bepaald op basis van de jaarlijkse afschrijving van de gekochte Bellezi wellnessbank. Bekijk hieronder het voordeel dat kan oplopen tot wel 1850 euro.

<strong>Inruilvoordeel op</strong><br />
wellnessbanken<br />

Wat is je stoel
of bank waard?

Ben je er nog niet uit welk item je graag aan wilt schaffen, maar wel benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige behandelstoel of wellnessbank? Mail dan een aantal foto's van jouw Bellezi item naar info@bellezi.com met als onderwerp 'Inruilactie Bellezi' en onze verkoopmedewerker zal contact met je opnemen.

Wat is je stoel<br />
<strong>of bank waard?</strong>

Swap the seat, upgrade your room & boost your treatment.