Vacature Bezorger

  • Kom je ons team versterken? Wij zijn voor deze vacature in Twente per direct op zoek naar een enthousiaste bezorger die ons team op de weg komt ondersteunen!
<strong>Vacature Bezorger</strong>

Bij Bellezi bieden we jou:

  • Een contract van minimaal 32 tot 40 uur;
  • Een marktconform salaris;
  • Een afwisselende baan met verschillende klanten én locaties;
  • Een budget waarvan je onderweg kunt lunchen;
  • Een werkomgeving van een groeiende en ambitieuze organisatie;
  • Het werken in een gemotiveerd en jong team (mét vrijdagmiddag borrel).

We werken als een team en weten dat iedereen anders is. Daarom gaan we graag over de secundaire arbeidsvoorwaarden met jou om de tafel.

<strong>Bij Bellezi bieden we jou:</strong><br />

Hoe ziet je werkweek eruit?

Op een normale werkdag (maandag t/m vrijdag) start je samen met het team, met een goede kop koffie, op ons hoofdkantoor in Delden (Twente). De planning van de dag wordt doorgenomen en vervolgens laad je de behandelstoelen en/of wellnessbanken in. Je rijdt samen met een collega in een bus of kleine bakwagen. Dit betekent dat het bezit van rijbewijs B voldoende is. Doordat we een brede variatie in ons klantenbestand hebben, kom je bij verschillende klanten terecht. Van zzp’ers tot grote cosmetica leveranciers, spa’s en wellnesscentra.

Je zult vooral leveringen doen in Nederland. Mocht je hier interesse in hebben, dan zullen leveringen in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland ook tot de mogelijkheid horen. Hierdoor kom je vaak terecht op de meest mooie plekken.

<strong>Hoe ziet je werkweek eruit? </strong><br />

Als essentieel onderdeel van ons team…

zorg je ervoor dat onze producten op tijd bij de klant worden geleverd. Service is een van onze belangrijkste kernwaarden, dat betekent dat je zonder moeite klantvriendelijk en professioneel te werk gaat. We zijn op zoek naar iemand met een frisse energie. Bij het tillen van onze banken zul je enige spierkracht moeten hebben; maar ervaring is niet vereist. Je beheerst de Nederlandse taal en het is een pre als je de Duitse en Engelse taal beheerst.

<strong>Als essentieel onderdeel van ons team…</strong>

Mocht je voor een (tussen)jaar beschikbaar zijn of op zoek zijn naar een (BBL) stage dan zijn hier ook mogelijkheden voor. Mail naar jitske@bellezi.com of bel naar 074 376 6351.