Department of
Cosmetics deal

  • Vraag een offerte aan en ontvang bij de aankoop van een stoel of bank een garantiepakket ter waarde van 450 euro!
Department of <br />
<b>Cosmetics deal</b>

UW VOORDEEL

Als klant van Department of Cosmetics

Department of Cosmetics biedt graag de mogelijkheid om, bij de aankoop van een behandelstoel of wellnessbank naar keuze, een voordeel te ontvangen. Wanneer je via deze pagina een offerte aanvraagt; ontvang je bij de aanschaf een gratis garantiepakket ter waarde van 450 euro. Dit houdt in:

  • 2 x Op maat gemaakte badstof hoezen (kleur naar keuze)
  • 2 x Bellezi Cleaning Spray (speciaal voor de Silverguard Bekleding)
  • 1 x Voetmat als bescherming voor de stoel/bank
  • 1 x Gelmasker welke gekoeld en verwarmd kan worden
  • 1 x Nekkussen (met logo)
  • Standaard 24-uursservice in heel Nederland
  • Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
<strong>UW VOORDEEL</strong>

De favorieten van
Department of Cosmetics

Velvet Evo W4 Pro Podo Incl. verwarming

De Velvet EVO W4 Pro Podo Edition is een multifunctionele wellnessbank, die naast behandelingen van gezicht & lichaam, ook geschikt is voor pedicurebehandelingen door het verstel- en afneembare voeteneinde. (Vanuit voorraad leverbaar in vier kleurcombinaties.) Ook mogelijk zonder afneembaar voetdeel.

Sympatico Comfort

De Torres Comfort is voorzien van een comfortabele platte zitting en rugleuning. Zowel de hoogte als de rugleuning is verstelbaar. Hierdoor en door de kiepfunctie kan de tabouret in iedere gewenst positie worden gezet.

Soft wielen Tabourets

Al onze tabourets kunnen voorzien worden van uiterst comfortabele en stille soft wielen. Deze zijn perfect voor harde vloeren.

Fero L2

De trolley Fero L2 is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Daarnaast is deze verplaatsbare werktafel voorzien van gedempte zwenkwielen.

Silk Evo S4 Incl. verwarming

De Silk Evo S4 straalt niet alleen klasse uit. De stoel heeft ook een compact design waardoor het uitermate geschikt is voor kleinere ruimtes.

Kussen met logo

Wij kunnen de gekozen wellnessbank eenvoudig personaliseren met een hoofd- of nekkussen met een bedrijfslogo. Nadat je het logo hebt aangeleverd, wordt deze met zorg op het gewenste kussen gestikt.

De favorieten van<br />
<strong>Department of Cosmetics</strong>

Bellezi

Premium Wellness Equipment

Bellezi is de laatste jaren enorm gegroeid. Van Nederlands familiebedrijf tot een wereldwijd gerenommeerd merk voor high-end Beauty, Spa en Wellness equipment. Van behandelstoelen tot totaalconcepten voor gerenommeerde Spa- en Hotelketens en Cosmeticamerken. Van in-house productontwikkeling tot samenwerkingen met de beste designers, dat alles om samen tot een optimaal eindproduct te komen. Tijdloze kwaliteit en Design staan hierbij hoog in het vaandel.

<strong>Bellezi</strong>