Bij Bellezi vindt u uw PMU stoel op maat

Als Permanente make-up specialist kunt u het best kiezen voor een stijlvolle PMU stoel die zowel comfort als klasse uitstraalt. Onze PMU stoelen worden volledig op maat gemaakt. Kwaliteit, stijl, ergonomie en comfort gaan hand in hand bij Bellezi.

Uw elektrische PMU stoel

8 kwaliteitspunten

Al onze behandelstoelen zijn conform aan de gangbare Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. Daarnaast onderwerpen wij bij Bellezi onze stoelen aan extra testen. Het comfort van uw klanten en uzelf, de uitstraling en de technologie worden tot het uiterste aan testen onderworpen. Zo testen wij onze stoelen op de volgende punten:

 1. De uitrusting van alle elektrische functies
 2. De sterkte van het frame van uw elektrische PMU stoel
 3. De foamvulling van de kussens
 4. De stoelbekleding
 5. Het logo, het label en de stiksels van de bekleding
 6. De functies van de elektrische PMU stoel
 7. Alle onderdelen van de behandelstoel
 8. De verpakking van uw PMU stoel

Wij garanderen dat uw stoel met 250 kg belast kan worden. De motoren zijn erg krachtig, dit komt door de maximale draaicycli. Dankzij de elektrische functie van de stoel kunt u wel 3 voorkeursposities instellen.

<strong>Uw elektrische PMU stoel</strong>

Onze PMU stoelen

Diverse mogelijkheden

Elke behandeling is anders en daarom is het handig om alle mogelijke functionaliteiten van onze behandelstoelen te leren kennen. Download hieronder onze brochure en ontdek de opties en mogelijkheden.

Standaard zijn onze behandelstoelen uitgerust met het Cloud 9 Super Soft Mattresss. Tevens zijn ze voorzien van het Silverguard kunstleder én LINAK® Actuator Motoren. In onze brochure ontdekt u de mogelijkheden om uw behandelstoel volledig naar eigen stijl te laten uitvoeren. Laat ons uw voorkeuren weten en wij zoeken een passend model PMU stoel voor u. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u andere behandelingen dan permanente make up aanbiedt. Veel van onze stoelen zijn dan ook voorzien van uiteenlopende mogelijkheden of standaarden zoals:

 • De extra mogelijkheid om hoofd-, been- en ruggedeelte te kunnen instellen;
 • De kantelfunctie;
 • Het afneembaar voetdeel;
 • De hoofdsteun die uitschuifbaar is.
<strong>Onze PMU stoelen</strong>

Andere geschikte modellen
voor Permanente make up stoel:

Fasano W3
Silk Evo S4
Velvet Evo W4
Andere geschikte modellen <br />
<strong>voor Permanente make up stoel:</strong>

Moderne uitstraling

Maximum aan comfort

Bij Bellezi maken wij behandelstoelen op maat zodat deze volledig in uw behandelkamer kunnen worden geïntegreerd. Wij letten bij de afwerking op de details en zorgen voor optimaal comfort. Dit geldt zowel voor de PMU stoelen als ieder ander model binnen ons assortiment.

Denk hierbij onder meer aan:

 • Een grote waaier aan kleuren voor de bekleding.
 • Een matras dat nog zachter is dan de standaard matras.
 • U kunt het logo laten borduren op de stoel.
 • De stoelverwarming. Ons Intelligent Heating System zorgt voor extra comfort voor uw klanten.
 • De voetbediening en het elektrisch wielsysteem maken het u makkelijker om de stoel in de juiste positie te plaatsen.
 • Het onderstel is in verschillende kleuren mogelijk.
 • Een bredere hoofsteun dan de standaard hoofdsteun.
<strong>Moderne uitstraling</strong>

Comfortabele PMU Stoel

Voor uw klanten

U kunt bij uw stoel nog extra items kopen die nog meer comfort bieden. Denk bijvoorbeeld aan een knierol-kussen of extra hoofdkussens. Daarnaast kiest u voor badstof hoezen om de hygiëne nog meer te kunnen garanderen. Deze items kunt u ook in dezelfde stijl en uitstraling kiezen als uw stoel.

<strong>Comfortabele PMU Stoel</strong>

Bekijk de Showroom

Met PMU stoelen en banken

Wilt u al de mogelijkheden van onze PMU behandelstoelen ontdekken? Dan maakt u een afspraak in onze showroom in Borne. Onze experten geven u graag professioneel advies, zowel op gebied van functionaliteit van de behandelstoel als van de styling van uw behandelkamer.

U kunt zelf de behandelstoelen uitproberen en de verschillende mogelijkheden bespreken. U krijgt een offerte voor uw PMU behandelstoel op maat. Bij Bellezi helpen wij u graag om de perfecte PMU stoel uit te kiezen. Wij garanderen duurzaamheid, chique uitstraling en comfort.

<strong>Bekijk de Showroom</strong>