Zwarte
Behandelstoelen

Heeft u interesse in een behandelstoel zwart van kleur? De kleuren Taupe en Carbon Zwart zijn momenteel onze meest verkochte Silverguard kleuren; wat betekent dat uw voorkeur aansluit op de trend die voorbij zien komen.

Lees alle ins- en outs

Onze zwarte
Behandelstoelen

Ons assortiment is namelijk bekleed met het antibacteriële en medisch gecertificeerde Silverguard kunstleder. Ontdek hieronder de zwarte behandelstoelen én wellnessbanken.

<b>Onze zwarte</b><br />
Behandelstoelen

Zwarte behandelstoelen

Silk Evo S4

Onze producten zijn uit voorraad leverbaar in vier verschillende kleuren. Zo ook de behandelstoelen Zwart Carbon. Bellezi biedt u twee verschillende behandelstoelen aan welke enorm populair zijn. De Silk Evo S4 is het nieuwste model, heeft een lage instap, een compact formaat en straalt elegantie uit.

Figo S4

De Figo S4 is al jaren een stabiele behandelstoel in de Bellezi collectie.

Mocht u op zoek zijn naar een zwarte behandelstoel met twee beendelen, dan zou u eventueel ook bij Figo Podo kunnen kijken.

Zwarte<strong> </strong>behandelstoelen

Zwarte wellnessbanken

Velvet Evo W4

De afgelopen jaren zien wij een verschuiving plaatsvinden van de traditionele behandelstoelen, richting de wellnessbanken. Bent u op zoek naar een zwarte behandelstoel met extra functionaliteiten met betrekking tot comfort en stabiliteit? Dan zijn onze wellnessbanken zeker aan te raden voor u. Onze Velvet Evo serie is voorzien van vier motoren. U kunt kiezen voor de W4..

Velvet Evo W4 Pro

Maar ook de Velvet Evo W4 Pro. Deze wellnessbank is voorzien van verstelbare armsteunen. Waardoor u zeer eenvoudig bij het gezicht kunt komen. Ontdek ook de Podo versie (met afneembaar voetdeel).

Fasano W3

Ook de Fasano W3 is een populaire keuze binnen het assortiment door de look en feel van deze zwarte bank. De Fasano wordt ook vaak gekozen als behandelstoel voor wimperbehandelingen.

Zwarte wellnessbanken

Voordeel
zwarte behandelstoel

Een behandelstoel zwart van kleur heeft uiteenlopende voordelen. Zeker voor een PMU-artiest raden wij zwarte (of carbon zwarte) bekleding aan. Vaak wordt hier met inkt gewerkt die in de bekleding trekt en er niet meer uit kan. Zeker bij witte of andere lichte kleuren bekleding kan dit een esthetisch probleem opleveren. Mocht u voorkeur uitgaan naar een kleur die niet donker of geen zwarte behandelstoel is, dan kunt u altijd eens kijken bij onze stoelhoezen. Deze hoezen zijn verkrijgbaar in twee verschillende stoffen; namelijk badstof en velours. Onze badstof hoezen zijn in tien kleuren verkrijgbaar per stuk. De velours hoezen hebben een luxer randje. Lees hier meer over de verkrijgbaarheid van deze hoezen voor jouw behandelstoel.

Voordeel <br />
zwarte behandelstoel<br />

Visueel visitekaartje

Het ontwerp van uw schoonheidssalon is uw "visuele visitekaartje". Niet alleen uw deskundigheid overtuigt uw klantenkring, maar ook het uiterlijk en de inrichting van uw pand spelen een doorslaggevende rol in uw succes. Een volledig witte studio oogt erg steriel en vervreemdend, wat een minder positief effect heeft op het welzijn van uw gasten. Een zwarte behandelstoel kan het uiterlijk al aanzienlijk verlichten. De inrichting van uw kamers moet gericht zijn op de behandeling, zodat uw behandelstoel zwart, wit of in uw favoriete kleur kan zijn; zonder visuele storende effecten te creëren.