Elektrische behandelstoel

Wanneer u als schoonheidsspecialist uw zaak gaat inrichten, dan is een behandelstoel met elektrische bediening een echte toevoeging! Niet alleen functionaliteit is belangrijk, ook de algemene uitstraling van uw interieur speelt een grote rol bij het inrichten van de behandelruimte.

Daarom ontwerpen wij bij Bellezi behandelstoelen in modern design mét elektrische bediening; waarbij het matras standaard is voorzien van de combinatie van tempur en NASA Memory Foam. We leveren onze modellen standaard vanuit voorraad, maar bieden u ook de mogelijkheid om deze volledig naar eigen wens door ons te laten maken.

Waarom kiezen voor Bellezi's elektrische behandelstoelen?

Wij kijken naar onze klanten en passen hier ons assortiment op aan. Enkel hoge kwaliteit technologie wordt toegepast. Daarnaast hebben wij oog voor uw houding tijdens het werk.

Ergonomie staat hoog in het vaandel. Een behandelstoel moet flexibel zijn en aan te passen voor elke behandeling en aan elke klant. Zo bieden wij bijvoorbeeld stoelen met:

 • Verstelbare armleuningen;
 • Een voetdeel dat kan worden afgenomen;
 • Een beengedeelte dat afzonderlijk te verstellen is;
 • Een hoofdsteun die kan worden uitgeschoven;
 • Een gezichtsuitsparing in de hoofdsteun voor gemak tijdens massages.
Waarom kiezen voor Bellezi's elektrische behandelstoelen?

Waarom kiezen voor een
elektrische behandelstoel?

Een behandelstoel met elektrische bediening geeft veel meer mogelijkheden, dan één die niet verstelt kan worden. U bedient de stoel zodat deze zeer nauwkeurig in elke mogelijke positie kan staan. Zo stelt u perfect de hoogte van de stoel en de positie van het rug- en beengedeelte in. Daarnaast hebben onze elektrische behandelstoelen de mogelijkheid om te kantelen. Dit kan bijvoorbeeld bij de elektrische behandelstoel Silk Evo S4!

Waarom kiezen voor een <br />
<strong>elektrische behandelstoel</strong>?

Bekijk onze stoelen
In Augumented Reality

Nieuwsgierig naar hoe een elektrische behandelstoel van Bellezi er in uw ruimte uit zal zien? Scan de QR-code met uw smartphone of tablet voor een Augmented Reality preview van de Silk Evo S4.

Probeer dit model in AR
Bekijk onze stoelen<br />
<strong>In Augumented Reality</strong>

Onze elektrische behandelstoelen
voor u gepersonaliseerd

Als u onze brochure downloadt, dan krijgt u een duidelijk inzicht van wat onze (elektrische) behandelstoelen u kunnen bieden. Maar wij geven onze klanten de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan en zelf hun behandelstoel te personaliseren. Om uw elektrische behandelstoel helemaal te laten aansluiten bij uw interieur, denkt u bijvoorbeeld aan:

 • De bekleding. Sinds 2021 zijn wij overgestapt naar het standaard bekleden van de behandelstoelen met het kunstleder SilverGuard. De metallic afwerking geeft een luxe look aan uw behandelstoel. Standaard leverbaar in zwart (carbon), wit, taupe en lichtgrijs (plata). Bij de personalisatie kunt u voor meer dan 60 andere kleuren kiezen.

Voor nog meer comfort voor uw klanten bieden wij de volgende opties:

 • Intelligent Heating: Meer dan 95 procent van onze klanten kiest voor een ingebouwde verwarming, zodat de klant de optimale beleving tijdens de behandeling krijgt.
 • Matras: Standaard is de vulling bij onze matrassen van NASA Memory Foam. U kunt echter kiezen voor een nog zachter matras.
 • Hoofdsteun: U kunt kiezen voor een hoofdsteun die extra breed is.
 • Stoelhoezen: U kunt stoelhoezen in badstof bij uw behandelstoel kiezen.
 • Hoofdkussens: Deze kunnen wij personaliseren door eigen logo en het geeft uw klant nog meer comfort tijdens de behandeling.

Voor uw behandelstoel met elektrische bediening kunt u nog extra kiezen voor voetbediening.

Onze elektrische behandelstoelen <br />
<strong>voor u gepersonaliseerd</strong>

Een elektrische behandelstoel
kopen bij Bellezi

Heeft u een bepaalde behandelstoel met elektrische bediening op het oog, maar heeft u nog vragen? Of denkt u ook aan een Bellezi massagebank?

Maak dan via onze website een afspraak in onze showroom. Samen zorgen wij ervoor dat u de juiste elektrische behandelstoel kiest die het best bij uw werkzaamheden past.

Een elektrische behandelstoel <br />
<strong>kopen bij Bellezi</strong>