Wellness
Behandelstoel

 • Verschil met traditionele versie
 • De kwaliteit van Bellezi
 • Wellnessbanken of stoelen
<strong>Wellness <br />
Behandelstoel</strong>

Behandelstoel

Door de jaren heen

Steeds vaker wordt de traditionele behandelstoel vervangen door een wellnessbank; dit wordt ook wel als wellness behandelstoel aangeduid. Er zit een degelijk verschil tussen de traditionele behandelstoel en de behandelstoelen (en wellnessbanken) van tegenwoordig. De traditionele behandelstoel kenmerkt zich als witte stoel welke doorgaans niet verwarmd is en een relatief hard matras heeft.

Stoelen welke soms wel meer dan 20 jaar meegaan; waarbij het nu tot een punt komt dat ze vervangen moeten worden. Daar komen de moderne wellness behandelstoelen en banken tevoorschijn en bent u bij Bellezi aan het goede adres. Maak kennis met de banken voor wellness en behandelstoelen van Bellezi, de kwaliteitscontrole en de voorwaarden.

<strong>Behandelstoel </strong>

Kwaliteit wellness
Behandelstoelen

Het complete assortiment van beauty- en wellness behandelstoelen en banken wordt onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. In het kader van het 8-punten QC-systeem van Bellezi letten wij onder meer op de kwaliteit van de bekleding en het gebruikte kussenschuim. Afzonderlijke onderdelen, zoals armleuningen en hoofdsteunen, moeten gemakkelijk te installeren en te verwijderen zijn, en om een volledige functionaliteit te garanderen, worden het elektrische systeem en de behuizing vooraf aan een test onderworpen. Overtuig uzelf - en profiteer van maximaal 5 jaar fabrieksgarantie en ons 24-uurs servicesysteem op de wellness behandelstoelen en banken.

Kwaliteit wellness<br />
<strong>Behandelstoelen</strong>

Beauty en wellness behandelstoel

Een wellness behandelstoel, wat houdt dat precies in? Bij Bellezi scheiden we de behandelstoelen en de zogeheten wellnessbanken van elkaar in verschillende categorieën. De Silk Evo S4 en Figo S4 zijn de twee behandelstoelen die doorgaans veel worden gebruikt in de schoonheidsbranche. Ook hebben beide stoelen een afneembaar voetdeel, waardoor ze geschikt zijn voor pedicure behandelingen. Daarnaast bieden we wellness behandelstoelen aan welke wij als wellnessbanken categoriseren. De volgende modellen zijn hiervoor mogelijk:

 • Velvet Evo W4
 • Velvet Evo W4 Pro
 • Velvet Evo W4 Pro Podo
 • Fasano W3
 • Avivo W4
 • Avivo W4 Pro
 • Velvet Evo Ayurveda
 • Velvet Evo Gravidanza

Op deze pagina kunt u deze wellnessbanken bekijken; ieder model heeft zijn of haar eigen kenmerken en voordelen. Bent u niet zeker welke het best bij uw werkzaamheden aansluit, vraag dan een adviesgesprek aan met een van onze medewerkers.

Beauty en <strong>wellness behandelstoel</strong>

Wellness behandelstoel bekijken?

Dat kan! Onze showroom zit gelegen in Borne, Nederland. Wilt u zich toch verder oriënteren en meer weten over het assortiment, levering- en betalingsopties, voorwaarden; kortom alles over Bellezi als leverancier in beauty- en wellness stoelen en banken? Vraag dan onze brochure aan.

<strong>Wellness behandelstoel bekijken?</strong>