Accessoires voor salon inrichting

Niet alleen saloninrichting, maar ook diverse producten voor de inrichting van een cabine op het gebied van diverse soorten wellness- en spabehandelingen. We beschikken over een ruim assortiment, dat bestaat uit uiteenlopende accessoires. Zo voorzien we u graag van meer dan een behandelstoel of wellnessbank. Van diverse soorten tabourets tot verschillende trolleys. Van op-maat-gemaakte stoelhoezen tot kussentjes op, voetbediening naast en medische wielen onder de stoel of bank. Alles om het u zo eenvoudig mogelijk de behandelingen uit te laten voeren. Niet alleen saloninrichting, maar zo veel meer.

Stoelhoezen voor uw bank

Onze stoelhoezen worden op-maat-gemaakt in gerenommeerd naaiatelier. Dit betekent dat iedere behandelstoel of wellnessbank een andere hoes heeft. Zo sluiten de hoezen naadloos aan op het model dat u heeft gekozen. Hoe dan? De badstofhoezen zijn gemaakt van circa 220 gram stretch badstof. Door de stretch en het sterke, rondom ingestikte, elastiek aan de zijkanten sluit de stoelhoes altijd perfect. U heeft de keuze uit vijftien verschillende kleuren, waardoor de hoezen perfect overeen kunnen komen met de stijl van uw saloninrichting of behandelkamer.

De badstof hoezen zijn wasbaar op maximaal 60°C. Wij raden echter wel aan bij de eerste wasbeurt de stoelhoes in lauw water te laten weken om het krimpen tegen te gaan. Samenstelling: 75% katoen en 25% polyamide.

Buiten de badstofhoezen, bieden wij ook de keuze aan voor een olie afstotende hoes. Meer weten? Dat kan. Bekijk hier de uitgebreide informatie over de stoelhoezen.

Tabourets, onmisbaar in uw saloninrichting

Niet alleen op het moment dat er lange dagen worden gemaakt, maar op ieder moment dat u zittend de behandeling uitvoert, is het van belang dat u in de juiste positie zit en op een ergonomisch verantwoorde manier te werk gaat. Comfort staat voorop, maar ook zeker de gezondheid van uw rug. Daarom is een goede tabouret net zo belangrijk als de juiste behandelstoel of bank.

De collectie van Bellezi tabourets bestaat uit diverse modellen waarbij er vrijwel op elke wens en behoefte is ingespeeld. Of u nou op zoek bent naar een tabouret met een zadelzitting, kuipzitting, met of zonder verstelbare rugleuning... Wij bieden diverse modellen aan. De krukken zijn voorzien van een stabiele aluminium vijfpoot met standaard wielen. Zo comfortabel mogelijk rollend te werk gaan? Kies dan voor soft wielen. Deze wielen zijn perfect geschikt voor harde ondervloeren. De traploos verstelbare, hydraulische gasveer is verkrijgbaar in drie lengtes. Ook voor de tabourets zijn er stoelhoezen beschikbaar. We helpen u graag verder met al uw wensen voor uw saloninrichting!

Welke trolley past in uw salon?

In uw salon heeft u het liefst alles binnen handbereik. Wat is er nou makkelijker dan een trolley die u deze mogelijkheid biedt. Eenvoudig te verplaatsen, doormiddel van de gedempte zwenkwielen. De salon trolleys van Bellezi bieden ruimte voor al uw producten, instrumenten en apparatuur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een speciale houder te plaatsen waardoor u een loupelamp kan installeren op trolley. Onze salon trolleys zijn standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Bekijk ook onze nieuwste trolley die u kunt personaliseren! Alles om de inrichting van de salon of behandelkamer tot een totaalplaatje te brengen.

Maak uw saloninrichting compleet

Bellezi biedt naast de behandelstoelen en massage- en wellnessbanken verschillende soorten apparatuur aan. Er is een selectie gemaakt van de meest voorkomende basiselementen binnen iedere saloninrichting. Expliciet de loeplampen worden vaak in combinatie met andere accessoires voor de salon of behandelkamer gekozen. Ook de kompresverwarmers worden vaak gekozen, om op deze manier de meest ontspannen behandeling aan te bieden doormiddel van warme handdoeken. In samenwerking met de beste producenten uit Italië en Japan, kunnen we bij Bellezi een fraaie collectie apparatuur aanbieden. De wellness- en salonapparatuur voldoet perfect aan alle Europese kwaliteitseisen.