Behandelstoel Wimpers

 • ✓ Uit voorraad binnen 2 weken
 • ✓ In vier kleuren met verwarming
 • ✓ Bijpassende hoezen & accessoires
<strong>Behandelstoel Wimpers</strong>

Bellezi behandelstoel wimpers

Als wimperspecialist, wilt u uw klanten optimaal comfort bieden. Bent u op zoek naar een behandelstoel voor de behandeling van wimperextensions? Bij Bellezi begint het allemaal bij comfort. De behandelstoelen voor wimpers zijn ontworpen met oog voor detail. De stoelen kunnen volledig op maat worden gemaakt, waardoor u alleen het allerbeste kunt bieden aan uw klanten, maar ook een fijne werkomgeving creëert in uw eigen werkruimte. De elektrische behandelstoelen en behandeltafels zijn namelijk zo compact mogelijk ontworpen, waardoor u genoeg bewegingsruimte overhoudt. Zowel aan de hoofdzijde als aan de voetzijde.

Doormiddel van het gebruik van duurzame materialen kennen de behandelstoelen een lange levensduur. Met creativiteit, innovatie en het toepassen van de modernste technieken weet Bellezi ergonomie te koppelen aan design. De standaardmodellen zijn uit voorraad leverbaar waardoor u snel voorzien kunt zijn van een behandelstoel voor wimpers.

<strong>Bellezi behandelstoel wimpers</strong>

Behandelstoel
Naar wens

De matrassen van de stoelen en bedden zijn gevuld met speciaal NASA-memoryschuim waardoor de stoel zich kan aanpassen aan lichaamsgewicht en warmte. De Bellezi behandelstoelen en behandeltafels voor wimperextensions kunnen naar elke gewenste positie worden ingesteld door middel van ingebouwde LINAK-motoren. Deze motoren worden tot het uiterste getest in samenwerking met LINAK® actuator technology om zekerheid te kunnen bieden voor u en uw klanten. Het vereist namelijk een exacte opstelling en goedgekeurde processen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit overal ter wereld van eenzelfde hoge en uniforme standaard is.

Deze posities kunnen worden ingesteld met behulp van hand- en, optioneel met, voetbediening. Met behulp van de speciale memory functie kunnen er drie voorkeursposities worden ingesteld op de handbediening. Om het de klant echt comfortabel te maken kunt u met het Bellezi Intelligent Heating System uw stoel verwarmen. De stoel kan op verschillende intensiteiten worden verwarmd zodat u de stoel voor wimpers bij elke klant volledig naar eigen wens kan afstellen.

Behandelstoel<br />
<strong>Naar wens</strong>

Bekleding behandelstoel
Voor wimpers

De bekleding van de Bellezi behandelstoelen en behandeltafels voor wimperextensions bestaat standaard uit medisch gecertificeerd kunstleder. Dit kunstleer, ook wel Silverguard genoemd, heeft de uitstraling van stof, is zacht en soepel, maar ijzersterk. Silverguard kunstleer is 100% antibacterieel, antischimmel, antistatisch, bloedbestending, oliebestendig, sulfidebestendig, urinebestendig, UV-bestendig, vlekbestendig en waterdicht. Daarnaast is het materiaal bestand tegen een slijtweerstand van 300.000+ Martindale. Om de behandelstoel voor uw wimperextentions behandelingen helemaal te laten passen in het interieur van uw behandelruimte, biedt Bellezi stoelhoezen aan. Onze stoelhoezen bestaan voor 75% uit katoen en voor 25% uit polyamide. De hoezen worden per model op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in maar liefst vijftien kleuren. Ontdek alle kleuren van de stoelhoezen! De stoelhoezen bieden naast bescherming ook de mogelijkheid om uw stoel in een handomdraai te voorzien van een nieuwe look.

Bekleding behandelstoel<br />
<strong>Voor wimpers</strong>

Ontdek de kwaliteit
Behandelstoel voor wimperextensions

Bij het ontwerpen van de behandelstoelen werken onze vaste Nederlandse designers altijd samen met ervaringsdeskundigen, waardoor alle stoelen en overige producten voldoen aan de hoogste Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen. De behandelstoelen zijn comfortabel, optimaal functioneel en gebruiksvriendelijk waardoor u uw behandeling voor wimperextensions zo zorgvuldig mogelijk uit kunt voeren. De stoelen worden zorgvuldig getest tot een gewicht van 250 kg en alle motoren tot minimaal 10.000 cycli. Daarnaast wordt er bij alle stoelen een kwaliteitscontrole uitgevoerd waarbij er op acht punten wordt gecontroleerd. Klik hier om te zien op welke acht punten de stoelen worden gecontroleerd. Mocht er onverhoopt toch een defect voorkomen, streven wij ernaar om deze binnen 24 uur op te lossen. Ons serviceteam staat zeven dagen per week voor u klaar.

Onze behandelstoelen voor wimpers..

Worden maximaal getest! Om de kwaliteit te verzekeren van onze behandelstoelen en behandeltafels voor wimperextensions, onderwerpen wij ze aan zware testen. Elke behandelstoel voor wimpers wordt op 8 punten beoordeeld:

 1. Elektra
 2. Het frame
 3. De foam vulling
 4. De bekleding van de stoelen
 5. De stiksels, logo en label
 6. De functionaliteit
 7. Alle onderdelen
 8. De verpakking van de stoel

Daarnaast beantwoordt elke behandelstoel voor wimperextensions aan de strenge Europese kwaliteits- en veiligheidswetgeving.

Ontdek de kwaliteit <br />
<strong>Behandelstoel voor wimperextensions</strong>

Onze showroom

Ontdek onze behandelstoelen voor wimpers in onze showroom

Wilt u onze behandeltafels voor wimperextentions en onze behandelstoelen voor wimpers in onze showroom komen uittesten? Maak dan een afspraak in onze showroom. U kunt dit eenvoudig online doen. U kiest de datum en het uur die het beste in uw agenda past. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen over onze behandelstoelen voor wimperextensions te beantwoorden. U ontdekt ter plaatse alle mogelijkheden.

Er wordt samen met u besproken aan welke eisen uw behandelstoel moet voldoen. Wij maken deze volledig op maat, naar uw wensen. U krijgt een offerte. Onze medewerkers geven u ook graag raad over de stijl en de uitstraling van uw behandelstoel. Samen met u zoekt Bellezi naar de meest geschikte behandelstoel of -tafel voor uw wimpersalon.

<strong>Onze showroom</strong>